8/01/2013

Jarspis`s Allstars - Suomalaisen punkin nousukausi jatkuu

"Monilla Linnunradan sivistyneemmillä, itäisillä planeetoilla se on jo syrjäyttänyt suuren Ensyclopedia Galactican, sillä vaikka siinä on runsaasti puutteellisuuksia, ristiriitaisuuksia ja suoranaisia epätarkkuuksia, se on ylivoimainen vanhanaikaisempaan kilpailijaansa nähden kahdessa suhteessa. Ensinnäkin se on hieman halvempi, ja toisekseen sen kanteen on painettu suurilla ystävällisillä kirjaimilla sanat JARSPIS'S ALLSTARS."

Riihimäkeläis-Hyvinkääläinen kolmen miehen punkrock kokoonpano Jarspis`s Allstars julkaisi juuri erittäin tarkistamisen arvoisen bändin nimeä kantavan debyytti pitkäsoittonsa.

Hessu, Pikkukimmo ja Jarspis muodostavat orkesterin jonka musiikissa ovat läsnä vahvasti ysärivaikutteet sekä rap/puhelaulu tyyppinen ulosanti, sanoituksissa on täyslaidallinen kapinaa, tunnetta sekä "nuoren miehen" keloja maailmasta.

Ennen kokopitkää bändi on julkaissut muutamia promoja sekä Läpi ovesta EP:n (2011).


"Suo, kuokka ja keskiluokka, ei mikään utopia, on vauraimmat vankeja ja viisaat väliinputoojia, tee niinku tuntuu hyvältä, älä usko sitä rienaajaa, haluu pahin parittaja  sut kadulle tienaamaan, mammonan markkinat meidät mielellään niputtais, mut me harataan vastaan ihan vaan et niitä vituttais, niitä kyllä riittää ketkä tahtovat raataa, säästäköön saiturit, johtajat johtakoon maataan, teen niinku lystään, ei mul oo hätäpäivää, en mieti eläkkeitä, mä mietin tätä päivää, tahtoo taiteilija kokee kaikilla aisteillaan, maailmaa maistellaan, vastaan taistellaan"

Vuodesta 2008 keikkaillut Jarspis`s Allstars aloitti erittäin vakuuttavasti 19.7 "A fool and his money are soon parted" levynjulkaisukiertueensa Hyvinkään rockbaari Jalostamosta. Tsekkaa tallenne:


Tulevina kuukausina bändin voi käydä tarkistamassa mm. Helsingissä, Järvenpäässä ja Jyväskylässä. Kaikille punkrockista ja hyvästä meiningistä pitäville keikalla käyntiä voi suositella lämpimästi koska yhdistelmä toimi erinomaisesti.


Koko keikkakalenterin sekä tarkemmat infot bändistä, musiikista ja muusta mukavasta löydät kotivuilta osoitteesta: www.punkrockallstars.com ja Facebookin osoitteesta https://www.facebook.com/pages/Jarspiss-Allstars/54515448298?fref=ts

Koko levyn voi kuunnella ilmaiseksi Spotifystä: http://open.spotify.com/album/5lqygjV2jYOnPmTWnijSXG

ja halutessaan sitä saa tilattua kotiin vaikkapa Äxän sivuilta: http://www.levykauppax.fi/artist/jarspiss_allstars/jarspiss_allstars/#cd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti