2/04/2016

Olen kunnossa / Pelasta minut

Vuonna 2014 20-vuotiaalla Bekah Milesille diagnosoitiin masennus. Tämä psykologian opiskelija George Fox Universitystä, Oregonista, kamppaili hänen tunteidensa ja itsetuntonsa kanssa. Hän tunsi olevansa satimessa. Hän ei ollut varma kuinka kertoa hänen tukiverkolleen ja läheisilleen hänen tunteistaan, ja sen tuloksena Milesin elämä meni alamäkeen. Mutta yhtenä päivänä, luokassa ollessaan, hän kuuli yliopiston professorin kertovan taistelusta masennusta vastaan.

Tunnilla joka minulla oli hänen kanssaan, hän avautui hänen omasta ongelmastaan jonka hän oli joutunut kohtaamaan mielenterveyden kanssa. Kun kuulin hänen sanansa, se laittoi minut tajuamaan että vaikka se saattaa näyttää siltä että olet yksi iloisimmista, älykkäimmistä tai jalat maassa olevista ihmisistä, kaikilla meillä on ongelmamme. Hän auttoi minua löytämään apua itselleni.


Hänen professorinsa tarinasta inspiroituneena, Miles teki tärkeän päätöksen elämässään. Hän otti tatuoinnin ja kirjoitti Facebook julkaisun hänen depressiostaan, ja se lähti leviämään. Milesin tatuointi on itseasiassa ambigrammi. Siinä lukee "Olen kunnossa" monista suunnista katsottuna, mutta jos katsot sitä toiselta puolelta, siinä lukee "Pelasta minut". Tatuointi on voimakas symboli joka kuvaa sitä taistelua jota masentuneet ihmiset käyvät. Julkaisun julkaisemisen jälkeen Milesistä on tullut valtavan suuri mielenterveysongelmaisten ääni. Hän sanoo:

Sinä yllättyisit siitä kuinka monet ihmiset joita SINÄ tunnet taistelevat masennuksen, ahdistuksen ja muiden ongelmien kanssa. Sinä voit olla vain yksi ihminen, mutta voit pelastaa toisen... Ja se on oikeastaan kaikki mitä voin todella pyytää.

KATSO LISÄÄ NAISEN TARINASTA ALTA:


Jos koet aiheen tärkeäksi, jaa tämä merkintä kaikille tuntemillesi ihmisille. Se saattaa auttaa heitä tai saada heidät haluamaan huomioimaan ihmisiä lähellään eri tavalla ja auttamaan heitä. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti