7/06/2015

Kreikan ja Euroopan massiivinen monivaiheinen ryöstö sekä orjuutus

Pidä mielessä lukiessasi allaolevaa missä tilanteessa Suomi on ja mitä toimenpiteitä täällä suoritetaan.

"Anna miehelle ase ja hän voi ryöstää pankin. Anna kusipäille pankkijärjestelmä ja he ryöstävät koko maailman."

Valtamedian mukaan nykyinen Kreikan talouskriisi johtuu siitä että Kreikka on käyttänyt liikaa rahaa kansalaisiinsa ja on siksi nyt konkurssissa. Tämä väite kuitenkin on valhe. Pankit tuhosivat maan, sen vuoksi että oligarkit ja kansainväliset yhtiöt voisivat tehdä paalua.


Joka ikinen suuri media kertoo seuraavaa Kreikan talouskriisistä: Hallitus käytti liian paljon rahaa ja meni siksi konkurssiin, sitten avokätiset pankit antoivat heille rahaa, mutta Kreikka ei silti pysty maksamaan laskujaan koska se hallinnoi annettuja rahoja väärin.

Kuulostaa aika järkevältä, vai mitä?

Lukuunottamatta sitä että kyseessä on helvetin suuri valhe... Eikä se koske vain Kreikkaa vaan myös muita Euroopan maita, kuten Espanjaa, Portugalia, Italiaa ja Irlantia jotka kaikki kärsivät eritasoisesta kurjuudesta. Sama todella iso valhe oli käytössä myös silloin kun pankit ja yhtiöt riistivät monia Latinalaisen Amerikan maita, Aasiaa ja Afrikan maita, vuosikymmenien ajan. Kreikka ei romahtanut omillaan. Se laitettiin romahtamaan.

Yhteenvetona: Pankit tuhosivat Kreikan hallinnon ja tarkoituksella työnsivät sen kestämättömään velkaan, jotta oligarkit ja kansainväliset yhtiöt voivat hyötyä valloillaan olevasta kaaoksesta ja kurjuudesta. Jos olet mafiaelokuvien ystävä niin sinä tiedät kuinka mafia ottaa haltuun suositun ravintolan? Ensin he tekevät jotain joka häiritsee bisnestä, lavastavat murhan ravintolassa tai polttavat sen. Kun bisnes alkaa kärsimään niin Kummisetä tarjoaa avokätisesti hieman rahaa takuuksi ystävyydestä. Rasvanäppi ottaa haltuun ravintolan kirjanpidon. "Big Joe" ottaa vastuun hankinnasta jne. Ei varmaan tarvitse sanoa että kyseessä on suoraa alamäkeä omistajalle joka tulee olemaan pian konkurssissa ja eikä hän välttämättä edes selviä hengissä.

Liitetään mafiatarina kansainväliseen talouteen neljässä osiossa.

Taso 1: 

Ensimmäinen syy siihen miksi Kreikka joutui ongelmiin oli "suuri talouskriisi" vuonna 2008, joka suunniteltiin Wall Streetin ja kansainvälisten pankkiirien toimesta. Jos muistat, pankit saivat idean antaa suurikorkoisia lainoja jokaiselle jolla henki pihisee. Sen jälkeen he pakkasivat kaikki nämä tikittävät talouspommit ja myivät ne "asuntolaina-taattuina-arvopapereina" (“mortgage-backed securities”) suurella voitolla lukuisille talousentiteeteille ympäri maailmaa.

Tämän rikollisen toiminnan suuri sallija oli toinen pankkisysteemin haara, ryhmä luokittajia - S&P, Fitch and Moody`s, jotka antoivat hyvät luotot näille tuhoon tuomituille taloustuotteille. Konnapoliitikot kuten Tony Blair saivat rahaa Isoilta Pankeilta kaupitellakseen näitä vaarallisia arvopapereita eläkerahastoille, ja maille ympäri Euroopan. Pankit ja Wall Streetin konnat tekivät satoja miljoonia dollareita tällä kusetuksella. Mutta tämä oli vasta ensimmäinen vaihe tässä jättiläismäisessä huijauksessa. Seuraavalla kolmella tasolla tehtäisiin vielä paljon paljon enemmän rahaa.

Taso 2. 

Kun talouspommit räjähtivät niin julkiset ja investointipankit ympäri maailmaa alkoivat romahtamaan viikkojen sisällä. Hallitukset näkivät heidän investointiensa ja pääomiensa katoavan. Kaaos jokapaikassa! Korppikotkat kuten Goldman Sachs ja toiset isot pankit tekivät voittoa suunnattomasti kolmella tavalla: 1. He pystyivät ostamaan muita pankkeja kuten Lehman Brothersin ja Washington Mutualin penneillä. 2. Goldman Sachs ja sisäpiiriläiset kuten John Paulson (joka hiljattain lahjoitti 400 miljoonaa Harwardille) olivat lyöneet vetoa että arvopaperit tulisivat räjähtämään. Paulson teki miljardeja ja media juhli hänen terävyyttään. Vertauksena kuvittele terroristien lyövän vetoa 9/11:stä ja saavan sen seuraksena helvetisti voittoa. 3. Hieroakseen suolaa haavaan, isot pankit vaativat pelastusta juuri niiltä ihmisiltä joiden elämän ne olivat juuri tuhonneet! Niillä paskiaisilla oli pokkaa. Jenkeissä he saivat satoja miljardeja dollareita veronmaksajilta ja vielä enemmän Federal Reserve pankilta, joka ei ole mitään muuta kuin julkisivu näille pankkiireille.

Kreikassa, sisäiset pankit saivat enemmän kuin 30 miljardia pelastusrahaa Kreikan kansalaisilta. Väitetty "Kreikan vastuuton hallitus" joutui pelastamaan kovanluokan kapitalistipankkiirit. Anna asian upota tajuntaasi pieni hetki.

Taso 3.

Kun pankit pakottavat maat ottamaan ja hyväksymään massiivisesti velkaa. Biologia vertauskuvana: Ajattele virusta tai bakteeria, kaikilla niillä on ainutlaatuiset strategiat heikentää immuunijärjestelmäämme. Yksi todistetuista tekniikoista jota parasiittimaiset kansainväliset pankkiirit käyttävät on alentaa valtioiden velkakirjojen/obligaatioiden arvoa. Ja juuri niin pankkiirit tekivät, aloittaen vuoden 2009 lopulla. Aiheuttaen välittömästi korkotasoissa piikin, tehden yhä enemmän ja enemmän kalliiksi maalle lainata rahaa. 2009 vuodesta 2010 vuoden puoleen väliin Kreikan 10-vuotisten velkakirjojen tuotto lähes kolminkertaistui! Tämä julma taloudellinen isku laittoi Kreikan hallituksen polvilleen ja pankkiirit voittivat ensimmäinen velkadiilinsä ryöstäen 110 miljardia euroa.


Pankit lisäksi kontrolloivat maiden politiikkaa. Vuonna 2011 kun Kreikan pääministeri kieltäytyi toisesta massiivisesta pelastuspaketista, pankit pakottivat hänet virasta ja välittömästi korvasivat hänet Euroopan Keskuspankin varapresidentillä. Vaaleja ei kaivattu. Vitut demokratiasta. Ja mitä tämä uusi persläpi teki? Allekirjoitti jokaisen paperin jonka pankkiirit löivät pöytään. (By the way, seuraavana päivänä täysin sama asia tapahtui Italiassa kun pääministeri erosi ja hänet korvattiin pankkiireiden käsinukella. Kymmenen päivää myöhemmin, Espanjassa pidettiin ennenaikaiset vaalit joissa pankkiirien käsinukke myös voitti.) Käsinukeilla oli paras kuukausi koskaan vuonna 2011 marraskuussa. Pari kuukautta myöhemmin, 2012, täysin samaa velkakirjojen manipulaatiota käytettiin kun banksterit nostivat Kreikan velkojen tuottoa 50%:lla. Tämä talousterrorismi aiheutti välittömästi halutun efektin: Kreikan parlamentti suostui toiseen massiiviseen pelastuspakettiin joka oli vielä isompi kuin ensimmäinen.

 Nyt, tässä on toinen fakta jota suurin osa ihmisistä ei ymmärrä. Lainat eivät ole vain yksinkertaisia lainoja joita voit saada luottokortille tai pankista. Nämä ovat lainoja joiden mukana tulee erittäin erityislaatuiset narut jotka ovat kiinni lainoissa, ne vaativat maan pääomien yksityistämisen. Jos olet nähnyt Kummisetä 3:sen sinä muistat Hyman Rothin, investoijan joka veisteli ystävineen Kuubaa. Korvaa Hyman Goldman Sachilla tai IMF:llä tai ECB:llä ja ymmärrät mistä on kyse.


Taso 4.

Nyt maan raiskaaminen ja nöyryytys alkaa "leikkausten" tai "rakenteellisten muutosten" muodossa. (mieti suomea). Velan vuoksi joka Kreikka pakotettiin ottamaan, on myyty monia tuottavia omaisuuksia oligarkeille ja ylikansallisille yhtiöille. Ja yksityistäminen on häikäilemätöntä, pitäen sisällään kaiken ja aivan kaiken, josta voi saada voittoa. Kreikassa yksityistäminen on pitänyt sisällään veden, sähkön, postit, lentokenttäpalvelut, kansalliset pankit, telekommunikaation, satamat (jotka on valtava asia maalle joka on maailman johtava laivaliikenteessä) jne. Ja tietenkin loputtomasti manipuloivat pankkiirit vaativat aina myös välitöntä kaiken median yksityistämistä, joka tarkoittaa että maa saa uutisankkurit jotka suoltavat medioissa täyttä paskaa hallitsevan tahon puolesta ja kertovat kuinka ahneet ja mädät pankkiirit ovat pelastajia ja kuinka orjuus heidän allaan on paljon parempi kuin jokin toinen vaihtoehto.

Lisänä nämä tyrannit saavat päättää jokaikisen linjauksen hallituksen budjetissa. "Haluatteko leikata armeijan kulutuksesta? NO EI!" "Haluatteko nostaa oligarkkien tai suuryhtiöiden veroja? NO EI TIETENKÄÄN!" Tälläistä pienen tason hallintaa ei ole missään muussa velkasuhteessa olemassa. No, mitä tapahtuu yksityistämisen ja muun paskan jälkeen pankkiirien vallan alla? No tietenkin valtion tuotto laskee ja velka jatkaa kasvuaan. Kuinka "korjaat" tuon? Leikkaat tietenkin kuluista! Irtosanot julkihallinnon työntekijät, leikkaat minimipalkkaa, leikkaat eläkkeitä ja sosiaaliturvaa, julkisia palveluita ja nostat kaikkia mahdollisia veroja jotka koskettavat 99%:ttia mutta eivät rikkaita ja eliittiä.

Esimerkiksi: Eläke on leikattu puoleen ja verot myynnistä nostettu yli 20%. Kaikki nämä toimenpiteet ovat aiheuttaneet sen lopputuloksen että Kreikka on läpikäymässä taloushelvetin joka on pahempi kuin Suuren Laman aikaa Jenkeissä 1930. Kaiken tämän jälkeen... Mikä on sydämettömien pankkiirien ehdotus? Korkeammat verot! Lisää leikkauksia eläkkeeseen!

Tarvitaan aika erityislaatuinen psykopaatti laittamaan maa leikkausten läpi, aiheuttamaan taloudellinen holokausti. Jos jokainen Kreikkalainen olisi tiennyt totuuden leikkauksista ja kurjistamisesta, he eivät olisi menneet lankaan. Sama koskee Espanjaa, Portugalia, Irlantia ja muita maita jotka menevät kurjistamisen läpi. Surullinen aspekti kaikkeen tähän on se että käytössä ei ole mitkään uniikit strategiat. Toisesta maailmansodasta lähtien näitä saalistajamaisia tapoja on käytetty lukuisia kertoja IMF:n ja Maailman Pankin toimesta Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Tästä on kyse Uudessa Maailmanjärjestyksessä. Maailmasta jonka omistaa kourallinen yhtiöitä ja pankkeja. Maailmasta jonka on täynnä kuuliaisia ja voimattomia velkaorjia. Joten, Kreikan ylpeiden ihmisten on noustava ylös kuten Zeuksen ja sanottava EI! (Kreikaksi OXI) ahneille nukkemestareille, isänmaattomille oligarkeille, parasiittimaisille pankkiireille ja korruptoituneille politiikoille. Kreikka sanoo KYLLÄ vapaudelle, itsenäisyydelle, omalle hallinnolle ja demokratialle. KYLLÄ on selvä voitto 99% Kreikassa, Euroopassa ja koko läntisessä maailmassa.

(Ylläoleva on käännös Chris Kanthania, Nation Of Change. LÄHDE)

Koska Suomen kansa nousee ylös ja tekee lopun rakkaan maamme tuhoamisesta ja raiskaamisesta samaan tapaan. Koska se nousee vaatimaan kansanäänestyksiä ja seulattomasti valvottuja vaaleja, uutta kansalaisia ja maan hyvinvointia aidosti ajattelevaa hallitusta ja eduskuntaa, eroa EU:sta, omaa valuuttaa ja pankkia. Jos emme halua olla samassa tilanteessa kuin Kreikka nyt, muutos on tapahduttava maassamme todella pian. Vai olemmekohan me jo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti