3/04/2014

Viljami Vuolteen profetiat

Suomessa ja maailmalla on ollut vuosisatojen saatossa erillaisia näkijöitä ja ennustajia jotka ovat profetioineet tulevaa. Monet pitävät suomalaisen Viljami Vuolteen ennustuksia mielenkiintoisina. Seuraavat ovat lainauksia Googlen kautta löytyvistä keskusteluista koskien Vuolteen Viljamin profetioita.

(Jos sinulla tai jollain tuttavallasi on tarjota alkuperäisiä lehtiä tai lähteitä näillä jutuille niin laita ihmeessä kommenttia alle.)

Viljami Vuolle Kalajokilaakso-lehti 19.11.1969 (?)

"Alla on Kalajokilaakso lehden 19.11.1969 jutusta. Viljami Vuolle on puhunut talvisodan alkupuolella ennustuksensa. Alla on kaikki mitä jutussa on Vuolteen ennustuksista."

Tämä sota kestää vielä monta vuotta, joskin välillä on lyhyt rauhan kausi. Vasta silloin on sodan loppu lähellä kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi ettei siellä jää kiveä kiven päälle ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia.

Seuraa rauhan aika jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot. Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven eläessä. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä. Tämä sota on kauhea, mutta se ei onneksi kestä kauan.

Sen loppu on lähellä, kun joukot (kenen, sitä ei ennustaja osannut sanoa) nousevat maihin Porin seutuvilla. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä. Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta, joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisältäpäin ja myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia.

Tämä tuho ja hävitys on välttämätön jotta Jumalan viha lauhtuisi ja olisi edellytykset ihmiskunnan elämän onnelliselle jatkumiselle. Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sulassa sovussa ja saattavat pian maapallon entistä ehonpaan kukoistukseen. Silloin otetaan käyttöön ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voiman kokonaisille kaupungeille ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen''.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"1956 tai -57 vuoden Kalevasta: Ihmeellisen ennustuksen kuulin. Viljami Vuolle oli sanonut seuratuvassa (Nivalassa seuroissa marras-joulukuussa -1939?) kun talvisota alkoi, että "nyt" alkanut sota kestää ensin vähän aikaa ja sitten tulee välirauha ja sitten sota jatkuu pitemmän aikaa ja kun noustaan maihin Torniossa ja Rovaniemi on hävitetty niin ettei jää kiveä kiven päälle, on tuo sota lopuillaan. Sama sukupolvi, joka näki tämän sodan tulee näkemään vielä myös sodan, jossa ei enää ole voittajia. Se alkaa Lähi-Idästä ja puolet Italiaa ja Brittein saaret tuhoutuvat kokonaan. Sota on väistämätön, koska Jumalan viha syttyy syntiä kohtaan. Kun noustaan maihin Porin edustalla Suomessa ja taistellaan niin, että pellon ojat verta lainehtivat, on tuo sota lopuillaan. Sitten tulee rauhan kausi, jolloin tulitikkulaatikon kokoisella metallinpalalla lämmitetään kokonaisia kaupunkeja!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Vuonna 1950 tapahtui, että Kalajoki nimisen sanomalehden toimittaja löysi tämän vanhan ennustuksen vanhoja Kaleva-lehden numeroita tutkiessaan ja totesi Viljamin ennustuksen
pitäneen paikkansa tähän asti ja julkaisi sitten ennustuksen omassa lehdessään. Profetian sisältö:

Lehtiartikkelissa toimittaja kertoi, että tämä körttiukko ennusti merkkillisiä asioita, että 15 vuoden kuluttua Suomi joutuisi Venäläisten hyökkäyksen kohteeksi ja tätä sotaa nimitettäisiin historiassa talvisodaksi ja se kestäisi n. 100 päivää. Hän kertoi talvisodan jälkeisestä välirauhasta ja uudesta
pitemmästä sodasta, joka alkaisi kesäkuussa 1941 ja myöskin Lapin hävityksestä. Sotien jälkeen 1945 alkaa kukoistava jälleenrakennuskausi, joka kestää kymmeniä vuosia.

Venäjä elää silloin mahtinsa toista kautta, eikä sitä kukaan pysty voittamaan. Sitten kuitenkin tapahtuu räjähdys Venäjän sisällä ja kommunismi luhistuu. Sitten puhkeaa uusi sota saman sukupolven eläessä, joka oli kokenut edelliset sodat ja se sota alkaa Israelista ja Egyptistä
ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on tuhoisampi kuin mitkään edelliset sodat. Tuossa sodassa käytetään hirmuista uutta sota-asetta, joka aiheuttaa kärsimyksiä kaikille kansoille. Kukaan ei selviä voittajana tuossa sodassa. Se sota on kauhea, mutta lyhyt ja se kun se sota on lopuillaan, niin vieraan valtion joukot nousevat maihin Porin kaupungin seutuvilta ja Suomi miehitetään. Tässä sodassa Brittein saaret lähes vajoavat mereen. Toisessa suurvallassa Yhdysvalloissa, tapahtuu myöskin yllättäviä asioita."


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wikipedia Kalajokilaakso lehti 

Wikipedia Kaleva lehti

1 kommentti:

  1. http://blogs.voices.com/voxdaily/thank-you-fountain-pen.jpg

    VastaaPoista