12/11/2014

Itämeren pohjassa makaava "UFO" katkoo laitteistoista sähköt sitä lähestyttäessä - Mitä pohjassa lepää?



Sukeltajat jotka tutkivat UFO:n mallista objektia Itämeren pohjassa sanovat että heidän laitteistonsa lakkaavat toimimasta kun he menevät 200 metrin päähän objektista. Ammattilaissukeltaja Stefan Hogerborn (joka on osa Ocean X ryhmää joka tutkii objektia) kertoo että hänen tiiminsä kamerat ja satelliittipuhelimet eivät suostu toimimaan kun he ovat suoraan objektin yläpuolella ja toimivat jälleen kun he poistuvat paikalta. Lainaus:

"Mikään sähköinen ei toimi siellä, satelliittipuhelimet eivät myöskään, ne lakkasivat toimimasta kun olimme objektin yläpuolella. Kun menimme 200 metrin päähän, ne toimivat jälleen ja kun menimme jälleen takaisin objektin luokse, ne eivät jälleen toimineet."

Mahtava jättövana

Ruotsalainen sukellustiimi huomasi 985-jalkaisen "kiitoradan" joka johtaa objektille, vaikuttaen siltä että se olisi raahautunut pitkän matkaa ennen pysähtymistä. Mutta mitään pysyviä vastauksia ei voida vielä tarjota. Sukeltaja Peter Lindberg sanoi: "Olemme kokeneet asioita joita en pysty todella selittämään ja minä olen ollut tiimin suurin skeptikko kun olemme keskustelleet erillaisista teorioista." Hän jatkaa... "Olin valmistautunut löytämään kiven, kallion reunan tai läjän mutaa mutta kyseessä ei ollut mitään sellaista, minulle tämä on ollut todella erikoinen kokemus." Jäsen Dennis Åsberg sanoi: "Minä olen sataprosenttisen vakuuttunut siitä että me olemme löytäneet jotain joka on todella, todella, todella uniikkia." "Onko se meteori tai asteroidi? Tulivuori? U-boatin alusta Kylmän sodan ajoilta, joka on valmistettu ja sijoitettu pohjaan? Vai onko se UFO? No, jotain sn täytyy olla."

Sukeltajien sanomisista raportoi ensimmäisenä NDTV. Daily Mail otti lisäksi yhteyttä Ocean X tiimiin varmistaakseen tiedon.


Tiimi sai joitain kuvia kuten nämä kivet jotka ympäröivät munan muotoista aukkoa joka menee objektin keskelle. Ei ole mitään tietoa mitä tämä tarkoittaa. Sukeltajat odottivat vuoden julkistettuaan kaikuluotankuvat, koska eivät olleet saaneet kasaan rahoitusta.


Laskeutumiskohta: Täysin tarkkoja koordinaatteja objektista ei ole julkaistu mutta on vahvistettu että se sijaitsee jossain kohtaa Itämeren (tarkemmin Botnia Gulf) pohjassa Ruotsin ja Suomen välissä.
Objekti löydettiin 2011 mutta rahoituksen puuttuessa ja huonon ajoituksen vuoksi he eivät saaneet kasaan tiimiä nähdäkseen sen omilla silmillään. Vain kuvissa oudon, metallisen ulkoreunan ja lautasen mallisen objektin 200 metrin päässä.

Ensimmäisellä vierailullaan tiimi näki 985-jalkaisen raahautumisjäljen jota he kuvasivat "kiitoradaksi tai alamäeksi meren pohjaan jonka päässä on objekti." Kaikuluotain kuvat muistuttavat kuuluisaa Millennium Falconia Star Warsista. Ennen viimeisintä sukellusta oli kenen tahansa arveltavissa onko kyseessä "väylä sisäiseen maailmaan" vai Star Warsin Millennium Falcon...

Samaan aikaan kun Ocean Exploder tiimi on ymmärrettävästi innoissaan heidän potentiaalisesti maailmaa järisyttävästä löydöstään, toiset ovat hieman enemmän skeptisiä ja kyseenalaistavat kaikuluotainteknologian tarkkuuden. Menneisyydessä on usein ulkoisia objekteja sekoitettu epänormaaleihin, mutta luonnollisiin kivimuodostelmiin. Osa ongelmaa jonka he kohtaavat on että he eivät pysty mitenkään kertomaan mitä kyseisen sylinterin sisällä on, onko se täytetty kullalla ja rikkauksilla, onko se jonkinlainen energianlähde vai yksinkertaisesti ikääntyneitä merenpohjan partikkeleita. Itämeri on aarreaitta uponneiden laivojen metsästäjille.

On arvioitu että pohjassa lepää 100,000 objektia läpi merenpohjan.


Yhtiö on rakentanut sukellusveneen jonka he toivovat houkuttelevan turisteja ja wannabe hylkyjen metsästäjiä Itämeren pohjaan nähdäkseen objektin itse. Ocean Exploder tiimin kaikuluotain kuvat näyttävät että objekti on massiivinen sylinteri, 60 metriä läpimitaltaan ja sillä on monta sataa metriä pitkä jättövana.



Tutkijat ovat löytäneet objektista myös eloperäistä ainetta:

1 kommentti:

 1. "Muukalaisiin" liittyvää. Vatikaanissa ei ole kaikki kunnossa. Oikeastaan siellä ei ole mikään kunnossa.

  https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=vatican+aliens

  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=vatican+aliens&tbm=vid

  https://www.youtube.com/watch?v=9It4g63wHlQ

  Henkimaailma on todellinen.

  http://www.conspiracyarchive.com/UFOs/demons_aliens_clothes.htm

  VastaaPoista