12/28/2014

Harley-Davidson haastaa moottoripyöräilijät istuttamaan 50 miljoonaa puuta ympäri maailman


The Nature Conservancy niminen ryhmä on lyöttäytynyt yhteen Harley-Davidsonin kanssa ja heillä on uusi hanke jonka nimi on Renew The Ride (Uudista Matka), jonka toiveena ja tarkoituksena on istuttaa 50 miljoonaa uutta puuta maailmanlaajuisesti seuraavan 10 vuoden aikana.

Lehdistötiedotteen mukaan Harley-Davidson on haastanut omistajansa ja myyjänsä käyttämään aikaa, lahjoituksia ja organisaatiota tukeakseen Nature Conservancya, hyväntekeväisyysjärjestöä joka alleviivaa suurimpia luonnonsuojelu uhkia laaja-alaisesti kriittisimmillä alueilla.

Harley-Davidson tarjoaa myös promotionaalista tukea järjestölle lahjoittamalla 550 000 dollaria tukeakseen heidän globaalia "Istuta Miljardi Puuta" ohjelmaa.


"Keskeinen osa moottoripyöräilyä on nauttiminen mahtavista maisemista, maailman näkeminen ohjaustangon takaa on aivan erillaista kuin mikään muu. Olemme omistautuneita tarjoamaan avoimen tien tulevien sukupolvien ajajille. Kumppanuutemme Nature Conservancyn kanssa antaa meille mahdollisuuden panna liikkeelle koko globaali yhteisömme saavuttaaksemme tehtävän määränpään." Mark-Hans Richer, markkinoinnin toimitusjohtaja Harley-Davidsonilta sanoi lausunnossaan.

Viimeisen 35 vuoden aikana Harley-Davidson Säätiö on kerännyt yli 91 miljoonaa dollaria Lihasrappeuma Yhdistykselle ja yli 1,3 miljoonaa rintasyöpä organisaatioille.

"Harley-Davidson on aktivoinut sen globaalin myyjien verkoston ja paikalliset moottoripyöräilijät kerämään lahjoituksia, he ovat erityinen yhteisö joka on ylpeä toimiessaan yhdessä ja tukien meidän kaltaisiamme organisaatioita. Olemme inspiroituneita tästä kumppanuudesta. Brändinä ja yhteisönä Harley-Davidson on tehnyt valtavan sitoutumisen auttaessaan palauttamaan kukoistukseen planeettamme joitain tärkeimmistä paikoista. Olemme kiitollisia heidän tuestaan kun me laajenemme Istuta Miljardi Puuta kampanjaan palauttaaksemme metsät ympäri maailman, yksi puu kerrallaan." Sanoi Geof Rochester The Nature Conservancysta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti