3/12/2015

Mieti todella tarkkaan mitä puoluetta äänestät eduskuntavaaleissa

Vaalit ovat ovella.


"Tääl taivaan ja helvetin välissä, kohtalomme laumanjohtajien käsissä..."
 
Kuten myös samat vanhat vuosikymmeniä eduskunnassa pyörineet puolueet, jotka selittävät ummet ja lammet kaikenlaista hevonpaskaa juuri ennen vaaleja. Vaalirahoitus Keskustalaiset (vain yksi pieni esimerkki, linkki), onko joku unohtanut? Vasemmisto joka on ollut viimeiset vuodet hääräämässä Kokoomuksen kanssa yhdessä hallituksessa, Urpilaisen johtama SDP joka pakotti Suomen yhdessä Kokoomuksen kanssa lappaamaan rahaa pitkin Eurooppaa vakuutellen vielä samalla, että kyseessä on kannattava sijoitus. Perussuomalaiset jotka eivät ole tehneet lupaamaansa suurta muutosta, mahtipontisista uhoamispuheista huolimatta. Ja Kokoomus. (Kokoomus ja heikomman aineksen lisääntyminen, linkki)


Täytyykö Kokoomuksesta edes sanoa enää tässä vaiheessa mitään. Olemme nähneet millaista kurjistamista heidän rikkaiden etuja ajava politiikkansa on. Nyt kirsikkana kakun päälle he haluavat vielä kynsin ja hampain (kuten luvattu, linkki) viedä meidät lisäksi NATO:n. Kun listaan lisätään vielä "kielletään kaikki" Räsänen niin paketti on valmis.

Ajatelkaa ylempää hetki. He todella oikeasti päättävät meidän kaikkien yhteisistä asioista.

Jos joku kysyy joskus, mitä Suomelle tapahtui (jos emme kansalaisina saa kehitystä muutettua), niin vastaukset löytyy varmaankin globalismipolitiikkaa tukeneilta muutaman viimeisen hallituksen poliitikoilta. Varmaan myös tulevilta, koska hommaa viedään selkeästi kovalla tahdilla eteenpäin. EU on liittovaltio, jossa aidosti itsenäisiä maita päätösvaltoineen ei enää ole. EU:n johto kertoo minkä pillin mukaan tanssitaan seuraavaksi. Päätökset tehdään missä lienee kabineteissa suljetuin ovin, erittäin vaarallinen TTIP-sopimus on tästä viimeisimpiä esimerkkejä. Rajat on auki joka suuntaan ja kaikki on kaupan. Lisäksi me kaikki olennaisesti ollaan velkaa maailman suurimmille pankeille jotka pitävät tätä koko hommaa yllä ja meitä talutusnuorassa.

Nyt on korkea aika tehdä oikeaa muutosta (jos se nyt on edes mahdollista järjestelmässämme) vaaleissa ja saada eduskuntaan uutta verta. Poliittinen muutos ei taatusti tule äänestämällä vanhoja puolueita. Toivon ettei vaaleissa vanhojen puolueiden samat kalastelupuheet uppoaisi ihmisiin niin kuin ne ovat aina aikaisemmin uponneet. Vai ovatko vaalimme sittenkään edes täysin vilpittömät? (linkki) Mene ja tiedä. Mutta edustamaan täytyy saada uusia päättäjiä, joilla on erillaisia näkemyksiä siitä miten voisimme pelastaa Suomen.

Maamme talouden, itsenäisyyden, puolueettomuuden ja itsemääräämisoikeuden.

Toivon myös että nukkuva kansanosa heräisi äänestämään. Äänestämään eduskunnan ulkopuolista pienpuoluetta. Me voisimme tehdä äänestämällä yhdessä oikeaa muutosta poliittisella kentällä. 

Gallupeista ja median vaikutuksesta välittämättä. Sen haluaisin tulevissa vaaleissa nähdä.
_______________________________________________________________

+ PERUSTULO

Työllisyyskeskustelu käy myös kuumana nyt vaalien alla. Miten nykyisessä tilanteessa kukaan voi luvata satoja tuhansia uusia työpaikkoja, kun töitä ei vain ole tarjolla. Mistä ne työpaikat revitään? Samaan aikaan kun tuhansia irtisanotaan ja tuotannot siirretään johonkin jossa hommat tehdään euron tuntipalkalla. Se pieni määrä töitä mitä on tarjolla (avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä TE-toimiston sivujen mukaan hieman yli 13500), on aikalailla epävarmaa pätkätyötä tai orjatyötä: Harjoittelua ja vastaavaa "toimenpidettä", joilla työttömiä siivotaan tilastoista.

Nuorisopaketin (linkki) toimenpiteet kuuluvat tähän ihan samaan toimintoon - laitetaan syrjäytyneet pajalle, työkokeiluun tai harjoitteluun, ilman oikeaa palkkaa tekemään ilmaiseksi sellaista työtä mistä joku toinen saa täyden palkan. Orjatyötä.


Tälläisessä tilanteessa on hyvin vaikea lisäksi ymmärtää millä logiikalla meillä on minkäänlaista suurempaa työvoimapulaa. Työvoimapulaa? Antakaa suomalaisille kunnollisia pysyviä työpaikkoja oikealla palkalla, meitä on työttömänä satoja tuhansia. Roikkumassa jyrkänteeltä.


Perustulo ratkaisemaan työllisyystilannetta ja helpottamaan miljoonan köyhän (lähde) elämää?


Eli jos ihminen saisi perustulosumman (jonka voisi nostaa vain yhdestä toimistosta lukuisten erillaisten byrokraattisten hakemusten sijasta, kun katsotaan ettei ihmisellä ole omaisuutta eikä riittäviä tuloja) ja tienata sen lisäksi vaikka jonkun 500-1000 euroa esimerkiksi menettämättä tukeaan, niin moni varmasti tekisi mielellään osa-aikaista, pätkä- tai keikkatyötä. Näin saataisiin varmasti ainakin työllisyys nousemaan ja karsittua turhaa byrokratiaa.

Nykyisessä tilanteessa jos työtön menee ja tekee vain vähän töitä niin ihminen tippuu jokseenkin pois kaikilta tuilta, eli pätkätöitä tekemällä ajaa itsensä vain hirvittävämpään ahdinkoon. Ketä tämä tilanne motivoi? En usko että ketään. Mutta mitäpä monta tuhatta euroa kuussa palkkaa saava rikas ihminen asiasta tietää. En usko että mitään. Sellaisia on tällä hetkellä paljon maamme johdossa, kuten olemme saaneet lööpeistäkin lukea.

Joten suomalainen: Äänestä. Mutta mieti tarkkaan miten äänestät.

LIITY FACEBOOK TAPAHTUMAAN

(Kirjoittaja on mihinkään puolueeseen kuulumaton suomen kansalainen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti