10/03/2015

Me emme voi enää sietää nykyistä asioiden tilaa maailmassa

"Me emme voi enää sietää asioiden tilaa maailmassa." - Presidentti Vladimir Putin


Viime keskiviikkona maailma näki Washingtonin ja Venäjän välisen eron. Putinin näkökulma perustuu totuuteen, Obaman pelkkiin valheisiin ja niiden paisutteluun... Ja Obamalta on loppumassa valheet. Kertomalla totuuden tälläisen universaalin petoksen aikana, Putin toteutti vallankumouksellisen teon. Viitaten teurastukseen, tuhoon ja kaaokseen jonka Washington on tuonut Lähi-Itään, Pohjois-Afrikkaan ja Ukrainaan, sekä äärimmäisiin Jihadistisiin voimiin jotka ovat päästetty vapaaksi.

Putin kysyi Washingtonilta: "Ymmärrättekö te mitä te olette tehneet?"


Putinin kysymys muistuttaa minua kysymyksestä jonka Joseph Welch kysyi noitia metsästävältä Senaattori Joseph McCarthyltä: "Eikö sinulla ole minkäänlaista säädyllisyyttä?" Welchin kysymys vaikutti osaltaan McCarthyn uran alas syöksymiseen.

Ehkäpä Putinin kysymyksellä tulee olemaan sama vaikutus ja se lopettaa "Amerikan Erityislaatuisuuden" valtakauden. Jos niin, Putin on laukaissut vallankumouksen joka tulee lopettamaan maailman USA:lle nöyristelemisen. Putin alleviivaa Venäjän toimien laillisuutta koskien väliintuloa Syyriassa, joka oli siis Syyrian hallinnon pyyntö. Hän painottaa että Venäjä kunnioittaa kansainvälisiä lakeja, toisin kuin Washington ja ja Ranska, hallinnot jotka rikkovat Syyrian itsemääräämisoikeutta epätoivotuilla ja laittomilla sotilaallisilla toimilla.

Maailma näkee että kyseessä on Washington ja sen orjat jotka rikkovat kansainvälisiä normeja, eikä Venäjä. Rankaisematon omankädenoikeuden toteuttaminen, jonka takana Washingtonin itseäänpalvelevat toimet piileskelevät, tuodaan esiin kaikkien nähtäville.

Washington nojaa sen valheiden arsenaaliin. Sen mediaan perustuva väärän tiedon koneisto on liian kuumilla kierroksilla. Esimerkkinä vaikka BBC TV toimittajan ennenaikainen ilmoitus WTC 7 rakennuksen sortumisesta, vaikka talo oli vielä pystyssä taustalla suorassa tv-lähetyksessä. Samalla tavalla nyt Washingtonin valhepalvelu ilmoitti Venäjän pommitusten aiheuttamista siviiliuhreista jo "ennen kuin koneet olivat edes nousseet ilmaan." Kuten Putin kommentoi väärän tiedon levittämisen sotaa jota Washington harrastaa.

Euroopan maiden orjuudesta Washingtonille on seurannut parhaillaan nähtävä maahanmuutto aalto joka on seurausta USA:n sodista, joita Eurooppa on mielettömänä hyväksynyt. Washingtonin orjina olemisen seuraukset tulevat kotiin eurooppalaisille ja se tulee vaikuttamaan Euroopan poliittisiin puolueisiin. Uudet puolueet ja hallitsevat koalitiot tulevat todennäköisesti jatkamaan enemmän itsenäisemmilla teillä, suojellessaan itseään valtavilta virheiltä jotka kumpuavat Washingtonin röyhkeydestä ja uhosta.

Imperiumin hajoaminen häämöttää horisontissa.

(Kirjoittaja on Dr. Paul Craig Roberts, who was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti