3/04/2016

Petettyjen Puolue esittäytyy! Virta ja valuutta sinkkuvideo nyt ulkona!


Petettyjen Puolue esittäytyy. Uunituore sinkkuvideo Virta ja valuutta löytyy nyt Youtubesta kuin myös Spotifysta, jossa voit lisätä kappaleen soittolistallesi. Tulevan levyn julkaisee Monsp Records. Katso kappale alta HD:na ja koko näytöllä!"Jo muinaisessa egyptissä tuli viljelijän pyytää hallitsijalta lupa saada vetää kanava Niilistä omalle viljelysmaalleen. Elämä oli kiinni hallitsijan suopeudesta ja anglosaksisessa kielessä pankki on lainannut termistönsä joen liikkeistä.

Petettyjen puolueen maailmassa mellakkapoliisi särkee sydämensä pidättäessään nälkäisen mielenosoittajan. Siellä kaikki lait ovat raamatullisia ja kaikkien länsimaiden kirjakielet vapaamuurarien ylös kirjaamia. Sammakko ei pakene hitaasti lämpenevästä vedestä, toisaalla orjat puhuvat omaa salakieltään piiskanpitäjien vahtiessa. Tarkka-ampujat tähtäävät muurien harjalta sisäänpäin, kansan omaksi parhaaksi.

Kuusihenkinen Petettyjen puolue kertoo tarinaa dystopisesta mielikuvitusmaasta. Jos se hirviö puhuisi totta, se voisi olla liian kivuliasta kestettäväksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti