3/01/2016

Senaattori John McCainilta hakkeroitu video näyttää kuinka ISIS "teloitus" tehdään studiossa

Viimevuonna hakkeriryhmä CyberBerkut hakkeroi senaattori John McCainin henkilöstöön kuuluvan henkilön laitteeseen ja löysi sieltä jotakin hyvin mielenkiintoista.

Uutinen on jo vanha (edelliseltä vuodelta), mutta ei vanhentunut. Tutustu siis ihmeessä.


"Me CyberBerkut saimme haltuumme videon jonka arvoa ei voi yliarvioida! Hyvä senaattori McCain! Me suosittelemme että kun seuraavalla kerralla matkustat ulkomailla, ja erityisesti Ukrainan maaperällä, älä ota mukaasi luottamuksellisia dokumentteja. Yhdellä kollegasi laitteella oli paljon mielenkiintoisia asioita joita löysimme. Päätimme julkaista tämän videon, joka on jotakin joka kuuluu kansainvälisen yhteisön haltuun!"
  
Kolmen ja puolen minuutin pituisella videolla näyttäisi olevan kuuluisi Islamilaisen Valtion teloittaja Jihadi John AKA Mohammed Emwazi, jättimäisen vihreän kankaan edessä, hän seisoo polvistuneen panttivangin edessä joka on pukeutunut oranssiin haalariin. He ovat studiossa tuotantotiimin kanssa ja heidät voidaan nähdä harjoittelemassa "teloitusta". Aavikkomaisema ja tuulikone ovat samanlaisia jotka voit nähdä James Foleyn, Steven Sotloffin, David Hainesin, ja Alan Henning teloitusvideoilla.

 

Alla on vertauskuva jonka joku on tehnyt ja se näyttää samankaltaisuudet vuodetun Foleyn teloitusvideon ja studiovideon kesken. Tämä ei tarkoita kuitenkaan että videolla on Foley, se voi olla kuka tahansa. Vaikka videot eivät ole aivan täysin identtiset, saa tästä kuitenkin hyvän vertauksen:


Brittiläiset tutkija expertit tulivat siihen tulokseen että James Foley video on todennäköisesti lavastettu käyttäen "kamerakikkailua ja näppäriä jälkituotanto tekniikoita." Terroristitutkija expertti Veryan Khan sanoi että video japanilaisista panttivangeista Kenji Gotosta ja Haruna Yukawasta näyttää siltä kuin se olisi tehnyt valmiiksi sisästudiossa, hän korostaa valonlähteitä jotka tulevat kahdesta eri suunnasta, sen sijaan että valo tulisi yhdestä kirkkaasta auringosta.

Hollywood kauhuohjaaja Mary Lambert sanoi että ISIS video jossa näytetään 21 egyptiläisen kristityn tappaminen Libyan rannikolla, näyttää siltä että "avauskohtauksessa jossa kaikki ammutaan saattaa olla animoitu tietokoneella. Heillä ei koskaan ollut enempää kuin kuusi miestä rannalla. Lääähiotokset jihadisteista rannalla ovat luultavasta vihreän kankaan edessä tehtyjä. Meren muuttuminen punaiseksi on ehdottomasti erikoistehoste."

Journalisti Thomas Wictor on väittänyt että ISIS video jossa näytetään Jordanialaisen pilotin hengiltä polttaminen oli itseasiasssa feikki. Hän korostaa erikoistehoste liekkejä ja häikkiä videossa.


                                                            TYKKÄÄ FACEBOOKISSA TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti