10/18/2016

Trump lupaa putsata suunnitelmallaan poliitikan kentän korruptiosta ja lobbaamisesta!Donald Trump piti eilen viimeisimpiä puheitaan ennen kolmatta presidenttiväittelyä Hillary Clintonin kanssa. Mies lupasi siivota Washingtonin lobbaajista ja muista vastaavista suunnitelmallaan josta hän kertoo tarkemmin puheessaan. Hän uskoo että Amerikka on "toisen Brexitin" kynnyksellä ja voitto on varma, jos kaikki ihmiset jotka tuhansittain käyvät tilaisuuksissa äänestävät vaaleissa, koska yleisöt ovat valtavia verrattuna Clintoniin. Hän kutsui myös mediaa pahemmin korruptoituneeksi kuin jopa Clintonia, koska on joutunut täysin ennennäkemättömän mustamaalaamisen kohteeksi kampanjansa aikana. Hän totesi myös muunmuassa että tämä on täysin viimeinen hetki pelastaa amerikan itsenäisyys maana. Trump vastustaa vahvasti globalismia ja esimerkiksi TTIP-sopimusta. Slogan "Amerikka Ensin" kuultiin myös puheen aikana. Suosittelen kuuntelemaan koko puheen.

"Trumpin hallinnon aikana homma tulee olemaan jälleen Amerikka Ensin. Muistakaa se. Teemme suurimman veroleikkauksen sitten Ronald Reganin, hankkiudumme eroon jokaisesta työpaikkoja tappavasta sääntelystä. Tulemme luomaan amerikkalaisella energialla paljon työpaikkoja. Tulemme puolustamaan uskonvapautta. Tulemme takaamaan koulun valinta mahdollisuuden jokaiselle matalatuloisen perheen lapselle ja tulemme lopettamaan Common Coren. Tulemme vahvistamaan armeijaamme. Ja pidämme huolta täysin mahtavista veteraaneistamme, on aika. Tulemme tukemaan miehiä ja naisia jotka palvelevat poliisivoimissamme. Pelastamme perustuslaillisen oikeuden aseisiin, joka on uhan alla. Palkkaamme tuomareita jotka puolustavat perustuslakiamme.

 Kampanjamme voimavara on rakkautemme tähän maahan ja rakkautemme meidän viereisiin kansalaisiimme. Meillä tulee olemaan jälleen yhtenäinen maa. Meidän kampanjamme hylkää kyynisyyden ja elitistisyyden joista epäonnistunut johtomme tunnetaan. Me tulemme voittamaan. Minä tulen taistelemaan jokaisen kansalaisen puolesta maassamme. Tulen taistelemaan jokaisen lapsen puolesta joka elää köyhyydessä. Tulen taistelemaan jokaisen äidin ja isän puolesta jotka ovat menettäneet lapsensa laittoman maahanmuuton, huumeiden ja jengien takia. Tulen taistelemaan jokaisen yhteisön puolesta jolta on riisuttu pois unelmat ja viety pois työpaikat muihin maihin. Tulen taistelemaan jokaisen ihmisen puolesta joka uskoo että hallituksen tulisi palvella kansalaisiaan, eikä rahoittajiaan ja tahoja joilla on erityisia intressejä. Ja tulen taistelemaan tuodakseni amerikkalaiset jälleen yhteen, pitkän ajan jälkeen. Miettikää mitä voisimme tehdä yhtenäisenä maana, yhden jumalan alaisuudessa palvellen yhtä amerikan lippua. Tämä on liike on jotain mitä he eivät ole koskaan nähneet ja jonka he haluavat pysäyttää keinolla millä hyvänsä, media taistelee, Hillary taistelee, he valehtelevat, huijaavat ja varastavat. He tekevät kaiken pysäyttääksemme meidät. Mutta minä en usko että he tulevat pysäyttämään meitä. Te tulette katsomaan näitä vaaleja jälkeenpäin ja toteatte että ääni jonka annoitte, on tärkein ääni jonka olette koskaan voineet antaa. Meillä tulee olemaan hallitus ihmisille ja ihmisten vuoksi pitkästä aikaa. Lupaan teille että teemme amerikasta jälleen vauraan, vahvan ja turvallisen. Ja me teemme amerikasta jälleen mahtavan. Kiitos kaikille, jumala teitä siunatkoon."

Seuraa ja tykkää tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti