10/27/2016

Trumpin vaalivoitto tulee olemaan suurin HAISTAKAA VITTU joka on koskaan jäänyt ihmiskunnan historian kirjoihin. Ja se tulee tuntumaan hyvältä.

Michael Moore kertoo miksi Trump tulee voittamaan.

Donald Trump tuli Detroitin talousklubille ja seisoi siellä Fordin johtajien edessä ja sanoi jos te suljette nämä tehtaat jotka ovat suunniteltu Detroitiin ja siirrätte ne Meksikoon, tulen laittamaan niihin 35% extraveron ja kukaan ei tule ostamaan niitä. Se oli mahtava asia nähdä. Kukaan presidenttiehdokas ei ole koskaan sanonut näille johtajille mitään samankaltaista, ja se oli musiikkia ihmisten korville. Näiden ihmisten Michiganista, Ohiosta ja Pennsylvaniasta ja Wisconsinista. Brexit osavaltioista. Elätte täällä Ohiossa ja tiedätte mitä tarkoitan. Tarkoitti Trump sitten sitä tai ei, joka on epäolennaista koska hän sanoo nämä asia ihmisille jotka ovat tuskissaan. Siksi jokainen alas hakattu, nimetön duunari joka oli osa sitä mitä kutsuttiin keskiluokaksi, rakastaa Trumpia. Hän on ihmismolotovin cocktail jota he ovat odottaneet. Ihmiskäsikranaatti jonka he voivat heittää laillisesti systeemiin joka varasti heiltä heidän elämänsä. Ja vaikka he menettivät työnsä, ovat menneet konkurssiin, kokeneet avioeron ja sen seurauksena menettäneet vaimon ja lapsensa, auto on hinattu pihasta, eivätkä he ole olleet oikealla lomalla vuosiin, ja he ovat jumissa paskassa Obamacaren pronssiterveydenhuolto suunnitelmassaan, josta et saa irti vittuakaan. He menettivät käytännössä kaiken mitä heillä oli, paitsi yhden asian. Yhden asian joka ei maksa heille senttiäkään ja on taattu heille amerikan perustuslain vuoksi. Oikeuden äänestää. He voivat olla rahattomia, he voivat olla kodittomia, he voivat olla vitun pahasti laiminlyötyjä ja vitun sekaisin. Sillä ei ole väliä, koska vaalipäivänä he ovat tasoissa. Miljonäärillä on sama määrä ääniä kuin ihmisellä joka on työtön. YKSI. Ja entistä keskiluokkaa on enemmän kuin miljonääriluokkaa.

Joten 8. päivä, äänestyspäivänä, he kävelevät vaalikoppiin ja heille annetaan paperi ja he laittavat vitun ison X merkin laatikkoon joka on miehen kohdalla joka on luvannut kääntää sen systeemin ylösalaisin joka on hallinnut heidän elämäänsä. Donald J. Trump. He näkevät että eliitti joka on hallinnut heidän elämäänsä vihaa Trumpia. Korporatiivinen amerikka vihaa Trumpia, WallStreet vihaa Trumpia. Urapoliitikot vihaa Trumpia. Media vihaa Trumpia. Sen jälkeen kun he rakastivat häntä ja loivat hänet. Ja nyt vihaavat häntä. Kiitos media. Minä äänestän viholliseni vihollista vaalipäivänä. Kyllä, vaalipäivänä te, Joe Blow, Steve Blow, Bob Blow, Billy Blow, Billy Blob Blow, kaikki te Blowt... Pääsette räjäyttämään koko helvetin järjestelmän  Koska se on teidän oikeutenne. Trumpin vaalivoitto tulee olemaan suurin HAISTAKAA VITTU joka on koskaan jäänyt ihmiskunnan historian kirjoihin. Ja se tulee tuntumaan hyvältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti