1/03/2015

Kristen Meghan USA:n ilmavoimista paljastaa ilmastonmuokkauksen ja kemikaalivanat

"Haluan että ymmärrätte että olen täysin rehellinen puhuessani teille siitä että ilmastonmuokkausta on tapahtunut, sitä tapahtuu parhaillaan ja kyseessä ei ole uusi asia ja teidän verorahoillanne sitä tehdään."

Tässä on koskettavaa sisäpiirin puhetta ilmastonmuokkauksesta, suosittelen jokaiselle katsomaan! Hieno ja rohkea nainen videolla on ilmavoimien entinen työntekijä Bio & Enviromental Engineerin osastolta ja hän kertoo kuinka paskaa kuten alumiinia ja bariumia, sulfiitteja jne. kylvetään taivaalta.

Hän on käynyt julkisesti pitämässä puheita asiasta erottuaan 2010 armeijasta. Ammattina oli valvoa ympäristölakeja ja kemikaalien käyttöä jotka ovat ihmiselle vaarallisia, hyväksyä tilauksia ja aineita. Hän vannoi armeijaan liittyessään valan jota ei voinut 9 vuoden aikana työskennellessään kunnioittaa, mutta nyt puhuu avoimesti sen valan vuoksi.

Hän kertoo kuinka ihmiset jotka ovat osallisina ilmaston muokkaamisessa pelkäävät puhua asiasta julkisesti koska he pelkäävät samaa kohtaloa kuin Manning tai Snowden saivat puhuttuaan julkisesti asioista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti