5/02/2015

Twin Flame, Kaksoisliekkisi - Kun maailmat kolahtavat yhteen

Kaksoisliekki tulee hämmentämään sinut katsomaan syvälle, pystytkö käsittelemään asian?

Kaksoisliekki liitoilla on potentiaalia olla täysin eri maailmasta kuin mikään mitä olet aikaisemmin kokenut. Nämä hyvin pitkälle kehittyneet spirituaaliset sielunkumppanit loistavat valoa päällesi ja heijastavat jokaisen ongelmamme ja puutteemme takaisin meihin. Kaksoisliekki ihmissuhde on lopullinen haaste sinulle. Se inspiroi suurta parannusta itsessään, mutta jos et ole valmis heittämään romukoppaan kaikkia päättömyyksiä, draamojasi ja negatiivisia mallejasi on epätodennäköistä että koskaan yhdistytte täysin. Universumi sallii näiden liittolaisten kohdata vain silloin kun kummatkin osapuolet ovat käyneet läpi hurjasti ja ovat valmiita vielä paljon enempään. Tämä ei välttämättä kuulosta kovin romanttiselta, mutta Kaksoisliekki yhteys on niin todella voimakas että kyse on hengestä ja sielusta paljon enemmän kuin vain fyysisestä yhteydestä ja vetovoimasta. Kuitenkin jokatapauksessa tuo kaikki sisältyy siihen, jos olette tarpeeksi onnekkaita tavataksenne tämän elämän aikana.

Monet ihmiset yhdistyvat sielunkumppaninsa kanssa lapsuuden aikana mutta kaksoisliekille ei ole kovin tyypillistä yhdistyä lapsuuden aikana. Tyypillisesti kummankin osapuolen on täytynyt kehittyä tietylle tietoisuuden tasolle ja värähtelytaajuudelle ennen kuin universumi sallii heidän tavata. Sinä et tapaa kaksoisliekkiäsi tyypillisellä tavalla etkä lähde baariin etsimään ja löytämään häntä sieltä. Se on hyvin yksinkertaista, kun aika on oikea te löydätte toisenne. On yleistä Kaksoisliekille olla toisessa maassa tai toisella mantereella eikä hän todennäköisesti asu ainakaan ihan naapurissasi. Koska kyse on ensisijaisesti spirituaalisesta yhteydestä niin universumilla on tapana testata juttuja, pitämällä kaksoisliekit erossa toisistaan jonkin aikaa. Tämä on kahden kypsän sielun liitto jotka ovat todennäköisesti käyneet helvetissä ja takaisin ja jotka ovat lopulta löytäneet toisensa ja yhtäkkiä kaikki käy järkeen ja on täysin selvää. Tämä liitto tulee olemaan kaikki mitä olet koskaan toivonut ja enemmän. Se on yhtenäinen ja vastavuoroinen, ei yksipuolinen. Ei toimimaton tai toisesta riippuvainen. Ei ole olemassa mitään todellista väliä tai erotusta sinun ja kaksoisliekkisi välillä. Hän on osa sinua, tälläkin hetkellä.

Kaksoisliekki merkkejä:

1. Välitön tunnistaminen. Kun tapaatte kasvotusten kaksoisliekkisi kanssa ensimmäistä kertaa niin tunnet että tunnistat hänet hyvin syvällä tavalla, huolimatta siitä ettet ole koskaan nähnyt häntä ennen. Jopa pelkästään hänen puheensa ja naurunsa saattaa kuulostaa tutulta.

2. Rakkautta ensisilmäyksellä. Tapaamisen jälkeen te molemmat tunnette hyvin voimakkaan ja vahvan siteen jollaista ette ole koskaan aikaisemmin tunteneet kenenkään kanssa. Tämä voi olla myös fyysistä, mutta menee myös niin paljon pidemmälle. Rakkaus toista kohtaan ytimeen asti.

3. Epätavallinen tapaaminen. Kaksoisliekeillä on tapana kertoa kuinka he tapasivat oudoissa tai epätavallisissa olosuhteissa, ehkäpä kummankin tehdessä jotain mitä he eivät normaalisti tekisi.

4. Erossa mutta silti yhdessä. Kun kerran yhdistytte, teistä kahdesta tulee erottamattomat. Ja kun te olette erossa määrittelemättön ajan teistä kummastakin tuntuu tyhjältä ja yksinäiseltä. Mutta samaan aikaan tunnette jonkinlaisen kaapelin tai telepaattisen yhteyden yhdistävän teitä.  Tai vähintään tunnetta empaattisesti yhteyden eli yhdistytte toisen tunteisiin tunnetasolla.

5. Minä tiedän mitä sinä ajattelet! Kaksoisliekit välittömästi tietävät mitä toinen ajattelee, joskus jopa pitkänkin matkan päästä toisistaan. Yhdellä katseella voitte kommunikoida niin paljon. Vaikka ette edes ymmärrä miten se todella toimii.

6. Henkinen vahvistuminen ja herääminen. Tämä on yleisimpiä kaksoisliekki merkkejä. Sinä alat huomaamaan uusia asioita itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi, ja ajattelet elämästä uudella positiivisemmalla tavalla.

7. Yhteinen tarkoitus? Usein kaksoissielut huomaavat että heillä on vahva halu mennä ja auttaa muita ihmisiä merkityksellisellä tavalla, usein yhdessä tiiminä.

8. Voit sanoa mitä tahansa toiselle. Sama asia kuin sielunkumppaniden kanssa, huomaat heti että voitte puhua huomaamatta tunteja ja tunteja. Yleisesti välillänne ei ole mitään kommunikaatio muuria vaan suhde tuntuu täysin avoimelta ja suoralta. Sinusta tuntuu että ystävyys ja intiimiys on jotakin mitä et ole koskaan kokenut.

9. Seksuaalisuus - Aijai että on kuumaa! Teidän seksinne ei ole pelkästään hyvää ja intohimoista (niin kuin se toivottavasti olisi sielunkumppanin kanssa) mutta lisäksi tunnette että seksin harrastaminen toistenne kanssa on pyhää, lähes uskonnolliselta tuntuva teko joka ilmaisee uskomatonta rakkautta jota tunnette toisianne kohtaan, tavalla mitä et tiennyt edes aikaisemmin olevan olemassa.

10. Lopultakin, enemmän kuin koskaan aikaisemmin elämässäsi sinä tunnet ja aistit olevasi kokonainen ja se tunne menee pidemmälle kuin edes pystyit kuvittelemaan. Te kasvatte yhä läheisimmiksi, tulette yhä yhtenäisemmiksi ja silti pidätte yksilölliset identiteettinne. Tämä Kaksoisliekkitaso voi tapahtua vain jos et kiellä henkilökohtaista ja spirituaalista kehitystäsi ja tahdot olla onnellinen Kaksoiliekkisi kanssa.


Kun tapaatte, tunnette ylitsevuotavaa rakkauden tunnetta ja vetovoimaa. Tämä rakkaus on aitoa ja sydäntä lämmittävää ja toinen vetää sinua magneetin lailla puoleensa. Jos olet löytänyt Kaksoisliekkisi, se ei välttämättä tarkoita että suhde olisi täysin vapaa ongelmista ja konflikteista, saatatte käydä aluksi läpi oppitunteja ja parantumista. Kaksoisliekit ovat kuitenkin vain ihmisolentoja fyysisellä tasolla.

Kuinka tiedät tavanneesi Kaksoisliekkisi? Tämän yhteyden kauneus on siinä että teillä on vahva telepaatinen linkki joka tarjoaa sen ettei sanoja tarvita. Sinun ei tarvitse olla yksin edes hiljaisuudessa. Kytkeydy universumiin ja katso millaisia ilmentymiä saat liekistäsi. Älä oleta että hän olisi hyvin samankaltainen kuin sinä. Usein heidän roolinsa on kehua ja nostattaa sinua, heillä on usein hyvinkin erillainen elämän reitti takana siihen pisteeseen asti kun te yhdistytte. Universumi alkaa antamaan teille hyvin merkittäviä vihjeitä synkronisoitujen yhteensattumien muodossa. Voit saada hienovaraisia merkkejä, joita voit ehkä vastustaa koska et voi aivan uskoa että tämä kaikki todella tapahtuu. Ilmassa on taikaa ja saatat siltikin tuntea jotain vastustusta sitä kohtaan. Istu alas se hymy naamallasi, koska tietenkään ei ole tarve mihinkään paniikkiin. Sinä tunnet itsesi hiljaisesti itsevarmaksi ja varmaksi syvällä sisimmässäsi. Tämä kaikki käy järkeen koska kyseessä on puolikkaasi. Hän on halunnut yhdistyä kanssasi yhtä paljon kuin sinäkin. Joten miksi hikoilla asiasta?

Muista että yhdistyminen Kaksoisliekkisi kanssa kuitenkin voi olla haastavaa. Kun te vääjäämättä lopulta yhdistytte, pakollisten räiskeiden ja ilotulitusten jälkeen, sinä saatat tuntea hieman vastustusta ja mukautumista. Tämä on vain luonnollista. Yhdistyminen Kaksoisliekkisi kanssa on valtava todellisuuschekki, joka voi olla enemmän kuin hieman epämukavaa. Kyse on usein siitä että joudut kohtaamaan ja käsittelemään puolta itsestäsi jota olet valinnut olla katsomatta pitkän aikaa. Tämä kaikki käy järkeen tietyllä tavalla. Yhdistyminen liekkisi kanssa on katsomista suoraan peiliin ja näet alastoman totuuden ja aivan kaiken. Kukaan ei esitä että tälläinen yhdistyminen tulee olemaan seilaamista tyynellä pinnalla. On lisäksi myös hyvin suuri mahdollisuus että Kaksoisliekkisi on tulossa ulos ihmissuhteesta jossa hän on joutunut täyttämään tiettyjä karmoja. Joten, sopeutumista tapahtuu monella tavalla. Tottakai asiat liittyen tähän taianomaiseen yhteyteen lopulta toimivat hyvin ja todistavat sen todellisuuden. Haasteet saattavat heikentää yhteistä päättäväisyyttä. Rohkeutta vaaditaan molemmilta puolilta.

 Miten suhtautua Kaksoisliekki suhteeseen. Osa 1. Miksi?

Okei, olet löytänyt Kaksoisliekkisi. Mitä nyt? Jos luulet että vaikea osuus on ohitse ja nyt on aika vain istua perseelleen ja nauttia, mieti uudestaan. Oikea työ alkaa vasta nyt.

Kaksoisliekki yhteys on syvimmän tason sielullinen yhteys josta tällä hetkellä tiedetään. Jokaisella on puolikas. Kaksoissielut halkaistaan ajan alussa, jokainen niistä menee omaa polkuaan kerätäkseen elämänkokemusta ja oppiakseen oppitunteja. Kun tarpeeksi oppitunteja on käyty, Kaksoissielut aloittavat toistensa kohtaamisen prosessin palatakseen yhteen. Tämä kohtaamisen tarkoitus on kiihdyttää oppituntien oppimista. Tämä kiihdytys yhdistettynä syvän yhteyden uudelleen heräämiseen tekee Kaksoisliekki suhteesta yhden kaikista intensiivisimmistä kokemuksista ihmismuodossa. Miksi näin? Aluksi, monet ihmiset jäävät kiinni vatvomaan sitä että tämä suhde on aivan erillainen kuin mikään aikaisempi suhde joka hänellä on ollut. Kyllä! Se on juuri koko idea! Meillä jokaisella on vain yksi Kaksoisliekki, sen vuoksi tämä suhde on hyvin erillainen kuin mikään muu kokemasi. Sen hyväksyminen että tämän suhteen säännöt ovat aivan erillaiset on lähtökohta sille että intensiivisyys pysyy sellaisella tasolla että kummatkin osapuolet voivat toimia päivittäisissä askareissaan sujuvasti. Kun saavutatte tuon, voitte alkaa kirjoittaa säännöt uudelleen teille kummallekkin sopiviksi, sen perusteella mikä toimii teille hyvin yhdessä.

Toisekseen, moni ihminen taipuu miettimään hyvin nopeasti että tämä ei ole se puolikas jonka he olisivat valinneet itselleen. Puolikas voi olla hyvin erillainen ja ei yhteen sellainen kun ehkäpä odotit. Usein kaksoisliekki voi löytää itsensä hämmennyksen ja ylitsevuotavuuden tilasta, miettien että onko tästä oikeasti mitään apua? No... Kukaan ei kysynyt sinulta! Sinun kaksosesi määritettiin aikojen alussa ja teidät halkaistiin että voitte kummatkin oppia oppitunteja. Usein asiat jotka olet oppinut ja selvittänyt ovat täydellisessä linjassa siihen mitä sinun puolikkaasi täytyy oppia, puolin ja toisin. Tämä synnyttää sen mitä kutsutaan peiliefektiksi. Kaksosessasi sinä näet jokaisen vahvuutesi ja heikkoutesi. Samaan aikaan koette yhteyden jota ei pysty rikkomaan, se on mahdotonta. Tämä tarkoittaa että kaikki mitä et ole käsitellyt aikaisemmin, tulee nousemaan pintaan. Kun se nousee, intensiivisyystaso suhteessa tulee nousemaan. Kun asia on käsitelty läpi kummankin puoliskon toimesta, intensiivisyystaso laskee, kunnes seuraava asia tulee eteen. Kuinka toimia näiden asioiden kanssa, se kerrotaan osassa kaksi.

Lopultakin! Puhutaan intensiivisyystasosta. Ensimmäinen asia jonka kaksoiliekki täytyy ymmärtää on että tämä suhde on suunniteltu intensiiviseksi. Jos asiat eivät ole intensiivisiä jossain kohtaa vähintään, kyseessä ei ole Kaksoisleikkisi. Tämä ei ole smuutti ihmissuhde, vaan ottaa työtä, mutta maksuna tulee olemaan kasvu joka syntyy "töyssyistä tiessä". Tulet huomaamaan myös sellaisen asian että usein sinun täytyy käyttäytyä päinvastoin kuin sinä normaalisti käyttäytyisit perinteisessä ihmissuhteessa.

Hyvänä esimerkkinä, tyypillinen reaktio suhteessa silloin kun asiat alkavat menemään liian intensiiviseksi on jäähdytellä hetki, ottaa hieman aikaa. Kaksoisleikki suhteessa, tämä ei tule toimimaan. Miksi? Koska kun yksi tai kummatkin kaksosista vetäytyvät, intensiivisyys tulee ainoastaan kasvamaan. Tässä on kyse siitä että unversumi vetää heitä takaisin yhteen minkä tahansa oppitunnin vuoksi joka täytyy oppia. Keino jolla vähentää intensiivisyyttä on vetäytyä hyvin lähekkäin, ja käydä asia läpi. Hämmentävää? Tottakai! Outoa? Aivan varmasti!

Miten suhtautua Kaksoisliekki suhteeseen. Osa 2. Kuinka?

Kuinka toimia päivittäin arjessa? Niin että olet halukas selvittämään jokaisen tilanteen ja sitoudut täysillä kaksoisliekki kokemukseesi. Näin te kummatkin voitte saada tasapainoa joka tekee elämästänne ei niin intensiivista ja  myös nautittavaa teille molemmille.

Asia numero 1. "Hän ei ole kuten kukaan toinen ystäväni tai rakastajani jne!

Sinun täytyy hyväksyä että tämä suhde on aivan erillainen kuin mikään muu. Me emme fyysisesti valitse kaksoisliekkiämme. Sen sijaan liekkimme syntyy matkan alussa kun sielut halkaistaan. Tapaaminen, yhteenpalaamisen prosessi alkaa sillä hetkellä kun spirituaalisella tasolla niin täytyy tapahtua, joka ei useinkaan ole paras ajoitus fyysisellä tasolla. Yhteenpaluu alkaa usein kahden sielun tapaamisella sattumalta. Usein tapaaminen käynnistyy jonkun yhteisen intohimon kohteen kautta. Sen jälkeen ihmissuhde etenee paljon normaalia nopeammalla tahdilla, kummatkin osapuolet tulevat toista lähelle hyvin nopeasti. Tämä johtuu siitä että vaikka olette vasta tavanneet fyysisellä tasolla, teidän sielunne ovat tunteneet toisensa ikuisuuden. Kaikista odotuksista ja toisiin ihmissuhteisiin vertailusta irtipäästäminen auttaa pitämään tämän suhteen perspektiivissä. Kerro itsellesi että tämä henkilö ei ole kuten kukaan kenet olet aikaisemmin tavannut, kyseessä on kaksosesi. Odota sellaisten ongelmien pintaan nousemista joita ei ole noussut missään toisessä suhteessa. Ole valmis työskentelemään kaikkien ongelmien kanssa sitä mukaa kun niitä nousee pintaan ja ymmärrä myös se että yksikään ihminen joka ei sisälly tähän suhteeseen, eli ulkopuoliset, eivät todennäköisesti ymmärrä mitään siitä mitä te koette. Asiat joita suhteessa käsitellään, kuuluvat vain kaksoissieluille ja heidän käsiteltäväkseen. Sitoudu siihen että avaudut kaksosellesi ja että te yhdessä ratkaisette pulman.

Asia numero 2. "Kaikki on niin intensiivistä! En saa aivojani sen ympärille mitä oikein tapahtuu, tässä ei ole mitään järkeä!"

Kaksoisliekki suhde on kaikista syvin ja kaikista intensiivisin yhteys joka on olemassa. Se ei usein juurikaan ole järkeiltävissä fyysisellä tasolla. Se johtuu siitä että kaksoissielu yhteys ei ole pääosin fyysinen yhteys. Eikä täysin puhtaasti myöskään emotionaalinen yhteys, vaan spirituaalinen ja astraalinen kahden sielun välinen yhteys. Odota että asiat eivät käy täysin järkeen fyysisellä tasolla. Juuri nyt todennäköisesti mietit kuinka käsitellä hämmennystä. On pari tapaa handlata tämä asia:

Ensimmäiseksi: Sinun täytyy lähestyä jokaista tilannetta siinä ymmärryksessä että intensiivisyys tulee varmasti lisääntymään, on kyse vain siitä koska ja mitä sinun täytyy tehdä saadaksesi sen tapahtumaan. Yksi asia joka tekee kaksoisliekkisuhteesta uniikin on se ettei välissänne saa ja voi olla mitään. Jos tilanne tulee eteen joka tukkii tuon läheisyyden, universumi aloittaa vetämään kaksosia yhteen. Mitä kauempana he ovat toisistaan, sitä kovemmaksi vetovoiman intensiteetti muuttuu.
Kun intensiivisyys nousee, ensimmäiseksi, ÄLÄ TAISTELE/PAKENE SITÄ! Se tulee tekemään asioista vain huomattavasti enemmän intensiivisiä, lisää draamaa ja tekee kummankin teidän elämästänne vaikeaa. Yritä keskittyä mielummin siihen MIKSI intensiivisyys nousee.

Kaksoisliekki suhteessa intensiivisyys nousee aina kun on opetus opittavana. Aloita puhumalla kaksosellesi. Jos et voi olla hänen luonaan sillä hetkellä, ota käteen puhelin. Yritä selvittää asia, vaikka se tuntuisi joskus mielettömän turhauttavalta. Jos puhelin ei toimi, menkää toistenne luokse ja lukittautukaa yhdessä huoneeseen siinä tarkoituksessa että selvitätte asian. Aloita jokainen keskustelu se mielessäsi että tarkoituksena on lähentyä kaksostasi ja selvittää asia. Jos tuntuu vaikealta, hankkiutukaa fyysisesti toistenne lähelle. Se voi tuntua ajatuksena siltä ettei se auta asiaa tai olisi varmasti outoa, mutta pakottakaa itsenne käymään keskustelu fyysisesti toista koskettaen. Fyysinen läheisyys voi työntää teitä lähemmäksi ratkaisua nopeammin, se pakottaa tiedät olemaan tietoisia toisistanne.

Asia numero 3. "Hän tietää juuri mistä napista painaa milloinkin! Minä tulen hulluksi!"

Oi kyllä, tervetuloa siihen jota kutsutaan peiliefektiksi. Kaksoisliekkisi tunteminen on kuin seisoisit peilin edessä 24/7. Kaikki sinussa, kaikki se fantastinen ja hirvittävä, heijastuu täydellisesti kaksoseesi. Jos tunnet ärsytystä, sinun ensimmäinen reaktio täytyy olla että katsot itseesi sisälle, koska ärsytys nousee suurella todennäköisyydellä jostakin asiata mitä sinun täytyy työstää. Jos asia ei olisi noin, sinua ei äsyttäisi. Jos mietit mistä voisi olla kyse tarkalleen, kysy kaksoseltasi miksi he käyttäytyivät tietyllä tavalla ja kuuntele tarkkaavaisesti avoimella mielellä. Vastaus saattaa yllättää sinut ja avata oven uudelle kasvulle.


Asia numero 4. "Hän tarvitsee enemmän kuin voin antaa/tai minusta tuntuu etten pysty olemaan sitä mitä hän tarvitsisi minun olevan. Vakavasti, minusta tuntuu etten ole valmis tähän!"

Tämä on yleinen väärinkäsitys joka syntyy pelosta. Se on valhetta, koska olet jo nyt täysin se mitä kaksosesi tarvitseekin sinun olevan. Se on kaikki sisälläsi ja tilanteet kaksosesi kanssa ovat tarkoitettu tuomaan se ulos. Sinun täytyy ehkä muistuttaa itseäsi että kaksosesi näkee sinut kokonaan, ja saattaa aistia osia sinusta joista sinun tietoinen mielesi on epätietoinen. Muista eettä kaikki tapahtuu syystä ja tutki yhteyttänne tuo mielessäsi.

Sinä saatat on myös pelokas miettiessäsi että teet virheen, aiheutat kipua toiselle ja itsellesi. Oleta että tulet tekemään virheitä. Kyseessä ei ole ehkä ensimmäinen parisuhteesi, mutta kaksoisliekki suhteen ollessa kyseessä, olette molemmat aloittelijoita. Jos teette virheen ja aiheutatte sillä tuhoa, muistakaa että kaikki tuho voidaan korjata. Vetäydyitkö sinä? Se on okei, ota häneen yhteys heti kun ymmärsit että teit virheen. Älä aliarvioi koskaan ensimmäisenä anteeksipyytämisen voimaa.

Toinen pala joka kuuluu kaikkeen tähän on ehdoton rakkaus. Jokainen rakastava ihmissuhde, perhesuhde, ystävyyssuhde, vihollisesi, romanssisi, on valmistanut sinut toimimaan kaksoisliekkisi kanssa. Jos sinä olet tavannut kaksoisliekkisi, sinä olet valmis. Muista että ei ole mitään mitä voit tehdä joka katkaisi yhteytenne tai mikä saisi kaksosesi rakastamaan sinua vähemmän. Voit käyttää tässä peiliä. Yksinkertaisesti rakasta liekkiäsi tavalla jolla tahtoisit ehdottomasti sinua rakastettavan. Ajan myötä, peiliefekti tulee suuntautumaan sinuun ja sinä alat näkemään itsesi niin kuin kaksosesi näkee sinut. Poista "en pysty" sanavarastostasi. Sen sijaan, hämmennyksen ja epävarmuuden hetkinä nojaudu kaksosesi puoleen ja sano "Auta minua".

Viimeinen ohje jonka voin antaa on se että älä koskaan anna periksi ja luovuta! Asiat saattavat paikoittain mennä vaikeiksi, mutta älkää koskaan lopettako toistenne auttamista ja tukemista. Kysykää kaksoseltanne tasaisin väliajoin mitä he tarvitsevat ja olkaa valmiit pitämään huolta toisistanne. Älkää keskittykö ja välittäkö mitään siitä mitä sanottavaa muille tästä suhteesta on, tärkeintä on vain kaksi kaksoisliekkiä. Jos toinen liekki kadottaa suuntaansa, vetäkää heidät heti takaisin. Lopputuloksena... Pyyteetön rakkaus. Se on sen arvoinen.

Lähde: Google / rachelpsy wordpress.

TYKKÄÄ FACESSA TÄSTÄ 

4 kommenttia:

 1. Pitää kirjoittaa äskeinen kommentti uudelleen, mutta..

  Entä jos voimat loppuu tän kaksoisliekkihomman suhteen kesken? Mun toinen puolisko asuu toisessa maassa eikä olla tavattu toisiamme. Tällähetkellä tuntuu, että tarvitsen hengähdystauon. Uskon, että hänkin kokee samalla tavalla. Ei tätä voi kenellekään selittää eikä tästä voi kenellekään puhua. Onko sinulla omakohtaista kokemusta?

  VastaaPoista
 2. Minä löysin kaksoisliekkini 45.7.2014 tai meidät "johdatettiin" löytämään toisemme FB:n kautta. Mies asuu toisella puolella maapalloa JA emme ole tavanneet vielä fyysisesti. Telepaattinen yhteys välillämme on hyvin hyvin voimakas ja vahvistuu koko ajan. Tunnemme toistemme tunteet, luemme toistemme ajatukset ja tunnemme toistemme kivut. Valehteleminen ei onnistu, koska se tuntuu heti sydämen alueella ahdistuksena. Synkronisaatiot lisääntyvät sitä mukaan, mitä vahvemmaksi yhteytemme muuttuu. Ihmeitä, isoja ja pieniä, tapahtuu koko ajan. Mutta polku tähän kohtaan on ollut helvetin läpi käyminen. Kaikki varjot ja keskeneräisyydet itsessä ovat nousseet pintaan hoidettaviksi. Henkinen kipu on ollut välillä niin voimakasta, että kuolemakin on tuntunut vaihtoehdolta. Nyt pienikin ajatus, teko tai tunne, joka ei ole puhdasta rakkautta tuntuu välittömästi ahdistuksena rinnassa. Se pakottaa korjaamaan suuntaa heti. Olen käyttänyt monenlaisia "keinoja" energioideni nostamiseksi. Hakenut apua henkisiltä auttajilta. Tarkistanut suuntaa enkeli-korteista. Kurssittanut itseäni henkisempään suuntaan jne. Toivottavasti olet saanut apua ja olet nyt oivaltanut, mistä kasoisliekkisuhteessa oikeasti on kysymys.

  VastaaPoista
 3. Tapasin exäni netissä moooonta vuotta sitten. Hän ihastui minuun heti. Tulimme heti juttuun hyvin,mutta minua pelotti, ku tuntu et meillä on joku yhteys.. Välillä tuntui, että on telepatiaa, kun hän soitti minulle kun eniten tarvitsin tukea.. välillä tuntui, että on kohtaloa kun törmättiin useamman kerran, vaikka hän asui usein ulkomailla.. Halusin olla hänen kanssa, mutta en heti uskaltanut, kunnes tuntui, että meidät on luotu yhteen.. oli ihanaa olla hänen kanssa, mutta pelkäsin, miten tämä tunne voi olla niin erilaista kuin kaikki muu, rakkaus oli niin vahvaa. Jos hän minua satuttaa, kuolen varmaan, joten halusin suojella itseäni ja lähdin suhteesta. Tapasin toisen miehen, hän on mukava ja minun on helppo olla hänen kanssa, mutta edelleen haluan olla exäni kanssa. Ajattelin, että kyl tämä ex unohtuu ku menen naimisiin ja saan lapsia yms.. ei unohtunut, vaan tajusin kaikkien näiden jälkeen, ettei mun tunteet häntä kohtaan muutu, ei olisi pitäny paeta.. koska hän on aina sydämessäni. Hän on myös ollut aina yhteydessä silloin tällöin ja edelleen halusi palata yhteen.. Olen tehny asioista vaan vaikeampaa ku Minulla on lapsi. Mietin, että jos meidät on luotu yhteen, ehkä olemme sitten yhdessä joskus vanhempana tai seuraavassa elämässä.. sitten luin kaksoisliekistä ja tunnistin, että tämä henkilö on minun kaksoisliekkini. En tiedä miten tämä tulee päättymään, mutta olen jo ihan väsynyt kaikkeen. Haluaisin vain nyt olla hänen kanssa.

  VastaaPoista