11/03/2015

Totuus Facebookista purettuna 13 minuuttiin

Katso tästä varmasti jokaisessa tärkeitä ajatuksia herättävä, mielestäni totuuden Facebookista tarjoava 13 minuuttinen. Laita tämä blogipäivitys lisäksi jakeluun, kiitos :) Pieni lainaus:

"Kun me kerran pidämme maskia yllä, ne ihmiset jotka päästämme sitä kautta elämäämme, tuntevat vain maskin. Sitten sinä pelkäät liikaa olla oma itsesi, sitä että pelotat heidät sillä pois. Ja tämä johtaa olemattomiin ihmissuhteisiin, tai pahempaan. Facebook ihmissuhteet ovat pinnallisia, eivätkä anna juuri mitään. Facebook on emotionaalis-sosiaalisen tarpeen täyttämistä, samalla tavalla kuin porno emotionaalis-seksuaalisen tarpeen täyttämistä. Mikään ei hakkaa todellista, oikeaa, aitoa asiaa. 

Jos haluat todella yhteyttä ihmisiin, lopeta kommentointi, tykkääminen ja muu vastaava näperrys. Ota käteesi puhelin ja soita, jos et voi mennä heidän luokseen. Videopuhelu on vielä parempi, koska niin suuri osa kommunikaatiostamme on ei-verbaalista. Voimme arvioida toisen tunnetilaa sekunneissa livenä, joten suuri osa kommunikaatiostamme on menetetty tälle elektroniselle filtterille. Paras tapa kommunikoida on kasvokkain. Minä olen käynyt elämäni parhaan keskustelun kun menimme vain drinkille ja puhuimme. Tälläiset yhteydet energisoivat meidät, koska se on se mitä meidän pitäisi oikeasti tehdäkkin. Olemme näkyviä, emotionaalisia ja henkisiä olentoja jotka haluavat yhteyttä syvemmällä tasolla, merkityksen ja tarkoituksen kera.

Facebook on mentaalista masturbaatiota jonka tarkoituksena on harhauttaa sinut kohtaamasta tyhjiötä elämässäsi. Pelkään että jos asiat eivät muutu pian, meistä tulee erakoituneita pieniä olemattomuuden rippeitä. Sen sijaan että katselisimme oikeaa maailmaa, olemme narsistisen virtuaalitodellisuuden keskiössä. Millaista maailmaa me oikein haluamme rakentaa?"


 

1 kommentti:

  1. Kiitos Ykä.

    Aiheeseen liittyvää.

    "After This Video Facebook Changed Homepage"

    https://www.youtube.com/watch?v=LUmkT68VJ7U

    Muuta

    https://www.youtube.com/c/KentHovindOFFICIAL

    https://www.youtube.com/user/WhatOnEarth93/videos

    https://www.youtube.com/user/nicholson1968

    https://www.youtube.com/user/WhiteRabbit0fficial

    https://www.youtube.com/user/skoolya2

    https://www.youtube.com/user/ThunderboltsProject



    KIINTOISAA

    http://www.s8int.com/

    http://creation.com/

    https://luominen.fi/

    https://answersingenesis.org/

    http://www.genesispark.com/

    http://eden-saga.com/en/

    PIMITYS

    https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=suppressed%20knowledge

    TYHMENNYS

    https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=dumbing%20down%20america

    VastaaPoista