1/19/2017

Kannabiksen laillistaminen boostaa taloutta 44 miljardilla USA:ssa vuoteen 2020 mennessä!

Uusi data näyttää kuinka vuoteen 2020 mennessä kannabisteollisuus tulee pumppaamaan rahaa USA:n talouteen 44 miljardia vuodessa. Olisiko Suomen hallituksen ja eduskunnan aika vihdoin ottaa pää pois perseestä ja tehdä Suomesta uusi pohjoinen menestystarina sen tuhoamisen sijasta, laillistamalla kannabis USA:n esimerkin mukaisesti?


Jos olet elänyt laput silmillä, niin tiedoksesi, että kannabis oli todellinen voittaja USA:n vaaleissa kun 8 uutta osavaltiota laillisti kannabiksen viihdekäytön. Kannabiksen kysyntä kasvaa kokoajan, varsinkin kun kasvin lääkinnälliset ominaisuudet on alettu ymmärtämään ja hyväksymään. USA:n taloutta odottaa huikea piristysruiske!

Marijuana Business Dailyn jakama data ennustaa, että USA:n kannabisteollisuus tulee pumppaamaan maan talouteen rahaa 44 miljardia vuosittain vuoteen 2020 mennessä. Näin tapahtuu jos nykyinen bisnes- ja laillistamistrendi jatkuu.

2016 Marijuana Business Factbook arvioi että taloudellinen vaikutus nousee vuosittaisen myynnin 15 miljardista johonkin 22-44 miljardin välillä  Yahoo! Finance laittoi kuitenkin huomiolle, että luvut eivät tule pelkästään myynnistä, rahaa syntyy lisenssimaksuista ja kannabisturismin veroista, uusistä työpaikoista ja työntekijöiden ostovoimasta, jotka kaikki yhteensä kantavat kortensa kekoon tuohon summaan.

Factbook väittää että jokaisesta teollisuuden asiakkaan käyttämästä dollarista realisoituu 3 dollaria taloudellista hyötyä. Chris Walsh, Marijuana Businessa Dailyn Managing Editor kommentoi seuraavalla tavalla:

"Olemme todistamassa bisnestä joka tulee olemaan massiivinen taloudellinen voima. Nämä lukemat eivät näytä vain sitä kuinka tärkeä kannabisteollisuus on USA: taloudelle, vaan myös sen kuinka paljon tärkeämmäksi se on tulossa."Nyt kun 8 uutta osavaltiota on laillistanut viihdekäytön, Factbook arvioi että kannabiksen myyntitulot tulevat nousemaan 8 miljardilla vuoteen 2018 mennessä. Tulojen arvioidaan nousevan kaksi vuotta siitä eteenpäin 11 miljardiin. Tuloksena odotetaan että kannabiksen viihdekäytön myynti tulee ohittamaan lääkekannabiksen myynnin seuraavan vuoden aikana.

Vaikka kannabiksella on ollut turha negatiivinen stigma, ihmiset yhä enemmän kannattavat laillistamisesta sen faktan vuoksi että kannabis tappaa vuosittain 0 ihmistä, siinä missä alkoholi tappaa pelkästään USA:ssa 30,700 ihmistä vuosittain. Lisäksi kannabidiol (CBD) öljyn on todistettu auttavan kohtausten ja syövän hoidossa, kuin myös monissa muissa sairaustiloissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti