1/13/2017

Washingtoniin odotetaan valtavia mellakoita, Obama antaa potkut kansalliskaartin päällikölle sillä hetkellä kun Trump astuu virkaan

Vielä vallassa oleva presidentti Obama antaa kenkää Washingtonin Kansalliskaartin (National Guard) päällikölle juuri kun Trump astuu virkaan, joka saattaa johtaa valtaviin mellakoihin Washingtonissa, ja jopa uhata presidentti Trumpin henkeä.
Obama on määrännyt Majuri Kenraali Errol R. Schwartzin, joka on päähahmo mellakoiden kontrolloimisessa virkaanastujaisten aikaan, eroamaan tammikuun 20. päivä klo. 12.01, juuri silloin kun Trump vihitään presidentiksi.
"Siinä ei ole mitään järkeä erottaa kenraalia kesken aktiivisen työrupeaman." sanoi D.C:n valtuuston puhemies Phil Mendelson, vastauksena Obaman päätökseen.
Mutta, se käy järkeen jos Obama yrittää tällä tavalla aiheuttaa sen että Kansalliskaarti pysyy aloillaan, joka taas antaa Trumpia vastustaville mellakoitsijoille mahdollisuuden aiheuttaa tuhoa ympäri kaupunkia. Kenraali häkeltyi potkuista ja sanoi että "en olisi koskaan suunnitellut jättäväni tehtävää kesken taistelun keskellä."
Tilanne muistuttaa Baltimoren mellakoita, jolloin kaupungin viranomaiset joilla oli läheiset suhteet Valkoiseen Taloon, määräsivät poliisin pysymään aloillaan ja antamaan mellakoitsijoille "tilaa" omaisuuden tuhoamiseen, joka tietenkin kiihdytti levottomuuksia heidän agendansa hyväksi.
Mutta virkaanastujaisten aikaan on odotettavissa paljon enemmän mellakoitsijoita kuin Baltimoressa, radikaalit vasemmistolaiset vastustajat kaikkialta maailmasta haluavat tehdä tammikuun 20. päivästä kaikista kaaoottisimman virkaanastujaispäivän Amerikan historiassa.
"Heidän päämääränsä on "häiritä" virkaanastujaisjuhlia niin paljon kuin mahdollista ja he suunnittelevat laajamittaisia "toimia" joilla päästä tuohon päämäärään." journalisti Michael Snyder raportoi.
"Jotkut enemmän järjestäytyneet ryhmät käyttävät termejä kuten "kansalaisvastustaminen" ja "kansalaistottelemattomuus", mutta toiset avoimesti keskustelevat "saartamisesta", barrikaadien päälle hyppimisestä, heittoaseiden käytöstä ja "kaupunginlaajuisesta halvaannuttamisesta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti