7/16/2015

Kannabis tappaa syöpäsoluja - saamalla pahat solut tappamaan itsensä

Espanjalainen tiedemies (nainen) Cristina Sanchez oli ensimmäinen joka teki tämän löydön koskien marihuanan lääkinnällisiä ominaisuuksia taistelussa syöpää vastaan.

Tässä (linkki) kiehtovassa haastattelussa, hän selittää kasvin ominaisuuksista.

Sanchez teki löydön vahingossa, kun hän huomasi kuinka THC "tappoi syöpäsoluja petrimaljassa". Eikä siinä kaikki hän sanoo, koska THC erityisesti tähtäsi kasvainsoluihin... Niillä ei ollut mitään vaikutusta normaaleihin soluihin. Ja ihan kuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi hämmästyttävää, niin Sanchez kertoo että tappajatsolut alkoivat "tekemään itsemurhia" THC:n läsnäollessa.

Kannabiksen toinen pääaine on Cannabidiol joka ei ole psykoaktiivinen, mutta suojaa aivoja stressiltä ja vahingoittumiselta. Cannabidiol lisäksi tappaa syöpäsoluja ja tekee THC:stä voimakkaampaa. Kuten Sanchez selittää: "Endocannabinoidi systeemi säätelee ruokahalua, ruoan vastaanottoa ja monia muita toimintoja, siinä syy miksi kasvilla on niin laajasti terapeuttisia ominaisuuksia." Nainen on todennut että kannabista voi käyttää hoitona rintasyöpää vastaan ja hänen tutkimuksensa on taattu pidempiaikaisella testaamisella.


Mikä on kannabiksen tulevaisuus ihmisen elämässä, lääkkeenä ja luonnontuotteena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti