7/06/2015

Islanti laittoi virallisesti pankkiirit telkien taakse!

Islanti antaa häkkiä parhaillaan korruptoituneille pankkiireille.


Suuressa petosjutussa joka sisältää korruptoituneita pankkiireita on annettu vankilatuomioita Islannissa. Kyseessä on Kaupþing pankin markkinoiden manipulointi keissi. Entinen yhden Islannin suurimman pankin johtaja on saanut 4 vuoden ja 6 kk tuomion.

Icelandmonitor.mbl.is raportoi muista tuomioista:

Bjarki Diego, entinen Credit Manager: 2 vuotta ja 6 kuukautta.
Einar Pálmi Sig­munds­son, entinen Director of Proprietary Trading: 2 vuotta (ehdollista).
Birn­ir Sær Björns­son ja Pét­ur Krist­inn Guðmars­son, proprietary trading executives: 18 kk (ehdollista). Sig­urður Ein­ars­son, entinen Kaupþing lautakunnan chairman: 1 vuosi.
Hreiðar Már Sig­urðsson, entinen pankinjohtaja ei saanut lisätuomioita vaan jatkaa tuomiollaan edellisestä "Al-Thani affairista". Kaksi viimeistä syytettyä Björk Þór­ar­ins­dótt­ir ja Magnús­ Guðmunds­son­ päästettiin vapaaksi kaikista tai suurimmasta osasta syytteitä.

1 kommentti:


  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista