8/14/2015

Henkiset sairaudet? Tässä 3 yleistä joiden varalta sinun kannattaa tarkistuttaa itsesi

Olemme kaikki kuulleet seksin välityksellä tarttuvista taudeista jotka siirtyvät yhdeltä henkilöltä toiselle, mutta emme usein kuule henkisesti tarttuvista taudeista. Samalla tavalla kuin muutkin sairaudet, henkisesti tarttuvat sairaudet voivat joko nousta sinusta itsestäsi tai taudin voi tartuttaa sinuun joku joka kantaa sitä jo valmiiksi.

Nämä taudit soluttautuvat mieleen jossa ne juurtuvat meidän psyykkeeseemme, jonka jälkeen ne alkavat hallitsemaan ajatuksiamme ja energiakenttäämme. Ne voivat ottaa meidät niin täydellisesti haltuun ettemme enää edes ymmärrä omaavamme tautia. Ikäväksi täytyy todeta että nämä taudit eivät ole myöskään niin helposti parannettavissa kuin fyysiset sairaudet. Ei ole olemassa taianomaista pilleriä tai kemiallista ratkaisua ja sairaudesta parantuminen vaatii vuosien pohdiskelua, peilaamista, paikallaan oloa ja olemista rehellinen itselleen. Huomio: En kutsu näitä taudeiksi ollakseni näppärä tai kekseliäs. Nämä ovat kirjaimellisesti henkisiä sairauksia joista monet ihmiset ovat kärsineet ja kärsivät yhä edelleen. Hoitamattomina nämä sairaudet voivat johtaa onnettomuuteen, hajonneisiin ihmissuhteisiin, hämmennykseen ja illuusiossa elämiseen.

Samalla tavalla kuin meidän ei pitäisi tuomita tai pilkata ihmisiä joilla on fyysinen sairaus, meidän ei myöskään pidä tehdä niin henkisistä sairauksista kärsivien kohdalla. Vaan harjoittaa ymmärrystämme ja ohjata sairastuneita kohti selkeyttä. Alla on kolme yleisintä henkisesti tarttuvaa tautia joiden varalta sinun kannattaa testata itsesi.


"Pörröinen Pupu" Syndrooma

Kyseessä on sairaus jonka aiheuttaa haluttomuus kohdata negatiivisia asioita maailmassa koska ne ovat tunnetasolla, henkisesti ja psykologisesti niin musertavia. Puhutaan sitten geenimuuntelusta, salaliittoteorioista, eläinten kaltoinkohtelusta, poliittisesta korruptiosta tai vaikka sodasta. Tuollaiset asiat ovat sairauden omaaville ihmisille mahdottomia kohdata, koska he eivät tiedä kuinka käsitellä aiheista nousevia negatiivisia tuntemuksia. Heidän huomiostaan 100% on keskittynyt asioihin jotka saavat heidät tuntemaan olonsa hyväksi, vaikka se tarkoittaisi että jättää tietoisesti täysin vaille huomiota kaikki asiat jotka eivät saa heidän oloa tuntumaan hyvältä. He eivät blokkaa negatiivista sivuun siksi että he eivät usko että negatiivista on olemassa tai siksi että he uskoisivat negatiiviseen keskittymisen olevan ajanhukkaa. He blokkaavat sen koska he eivät tiedä kuinka hallita emotionaalisia ja henkisiä reaktioita jotka seuraavat negatiivisen kohtaamisesta.

Koska heillä on vajavainen kyky pysyä "järjissään" ja tasapainoisina kohdatessaan maailmamme negatiivisuuksia, he leikkivät ettei sellaisia ole olemassa. Sen sijaan että he käyttäisivät negatiivisia tuntemuksia sytykkeenä positiiviselle muutokselle, he sulkevat mielummin silmänsä välttääkseen emotionaalisen ja henkisen raskauden joka liittyy todellisuuden kaikkien puolien hyväksymiseen. Ja tämä ei päde pelkästään maailman tapahtumiin, vaan myös sisäisten ongelmien kohtaamiseen.

Esimerkki: Joku kieltäytyy uskomasta että hänen maansa hallitus alkaisi sotimaan toisen maan kanssa vain tavoitellakseen lisää taloudellista ja poliittista valtaa, koska kyseisen asian kohtaaminen olisi niin valtava isku henkilökohtaiselle maailmankatsomukselle sekä turvallisuuden ja mukavuuden tunteelle. He mielummin vakuuttelevat itselleen että hallitus on hyväntahtoinen (vaikka eivät sisimmässään sitä usko) koska se saa heidän olonsa tuntumaan enemmän turvalliselta ja mukavalta.

Oireet pitävät sisällään: Tietoista välinpitämättömyyttä, naiviutta, emotionaalista ja mentaalista epätasapainoa, pelkoa ja harhaisuutta.

Hoito: Pörröinen Pupu Syndroomaa sairastava voi parantua kohtaamalla pimeyden, alkamalla olemaan täysin rehellinen itselleen ja opettelemalla käyttämään omaa taipumustaan positiivisuuteen niin että pyrkii muuttamaan pimeyden aidosti joksikin uudeksi. Opettelemalla kohtaamaan ja hyväksymään sisäisen ja ulkoisen maailman epämiellyttävät asiat, oppii muuttamaan pelkonsa positiiviseksi toiminnaksi, positiivisen välinpitämättömyyden sijasta. Tiedosta pimeys ja käytä sitä positiivisuuteen liittyvän intohimosi polttonaineena. Tee oikeaa muutosta maailmaan, sen sijasta että leikkisit vain kaiken olevan positiivista.

 

"Takaovesta Hiippaileva Ego" häiriö

Kyseessä on tauti joka syntyy kun ihminen sisällyttää liian paljon henkistä tietoutta itseensä, ilman että on tehnyt tarpeeksi töitä itsensä kanssa. Kyseessä on sen tuotos kun omaa liikaa informaatiota, mutta ei tarpeeksi viisautta. Kun puhuu tämän taudin omaavan ihmisen kanssa (vaikka puhuisitte henkisestä filosofiasta) niin saatat huomata että hän laittaa enemmän painotusta sille että hän on oikeassa kuin itse aiheelle josta puhutaan. Hän haluaa sinun TIETÄVÄN että hän tietää jo sen mistä sinä puhut. Mielessään hän ajattelee että hän on kiinnostunut vain totuudesta, mutta todellisuudessa hän haluaa vain että hänet tunnistetaan totuudesta välittäväksi.

Samalla tavalla kuin Raamatussa Fariseukset tekevät hyviä töitä ja rukoilevat julkisesti vain saadakseen yleisön hyväksynnän, tämän taudin omaavat ihmiset tahtovat tulla nähdyiksi henkisinä, viisaina ja tietoisina. Heidän tavoitteena on muuttaa omaa kuvaa itsestään, ei tavoittaa korkeampaa tietoisuutta. Jos he haluavat tavoitella korkeampaa tietoisuutta, he tekevät sen vain siksi että toiset ympärillä näkisivät heidät enemmän kehittyneitä.

Todellisuudessa näiltä ihmisiltä puuttuu itsetuntoa ja he saattavat jopa vihata itseään. Kun he saavat ulkoista hyväksyntää muilta ihmisiltä, he tuntevat saavansa tarkoituksen joka heidän elämästään parhaillaan puuttuu. Taudin omaaville ihmisille "henkisyys" on vain jälleen uusi väylä heidän egolleen todistella että he ovat parempia kuin muut. Tämä henkinen tauti loppujen lopuksi kumpuaa vääränlaisen henkisen harjoittamisen, syvän epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteen yhdistelmästä.

Esimerkkinä: Kun käyt tälläisen henkilön kanssa keskustelua, hän tahtoo kääntää valokeilan keskustelussa takaisin itseensä ylistääkseen itseään. Sanotaan että puhut henkilön kanssa siitä kuinka mahtava viimeisin meditaatiosessiosi oli (sen jälkeen kun hän oli kertonut sinulle ohjatusta meditaatiosta) ja hän sanoo "minähän sanoin sinulle" tai "joo, tiesin jo tuon" tai "juuri tuota olen yrittänyt sanoa sinulle kokoajan" ottaen huomion pois itse keskustelun aiheesta ja keskittäen sen omaan rooliinsa vastauksen antajana. He tekevät näin ainoastaan hieroakseen omaa egoistista omanarvon tunnettaan.

Oireet pitävät sisällään: Väittelyä, passiivis-agressiisivuutta, pöyhkeilevyyttä, ylpeyttä, kilpailevuutta, esittämistä, omahyväisiä aikeita, vertailua ja tuomitsemista.

Hoito: Tapahtuu kahdessa osassa. Ensimmäiseksi harjoitetaan itsetutkiskelua, rehellistä itsensä peilaamista ja meditaatiota egon paljastamiseksi, huomion kerjääjäksi mitä se on. Kun korkeampaan tietoisuuteen egon takana on päästy käsiksi, ego ei enää pysty livahtamaan sisään taka-ovesta saadakseen tunnustusta tai ylistystä, koska se on paljastettu. Toinen osio koskee minkä tahansa menneisyyden haavojen ja traumojen käsittelyä, jotka aiheuttavat omanarvontunnon puuttumista ja riittämättömyyden tunnetta.


"Dogmaattinen Henkisyys" toimintahäiriö

Tämä on hyvin yleinen sairaus. Dogmaattinen Henkisyys toimintahäiriö on sairaus joka saa ihmisen uskomaan että hänen mielessään olevat uskomuksensa tekevät hänestä enemmän spirituaalisen. Uskominen siihen että olemme kaikki yhtä, että kristalleilla on parantavia voimia tai että tuonpuoleinen on olemassa ovat uskomuksia joita nämä ihmiset pitävät tärkeinä, koska ne antavat valheellisen tunteen siitä että ihminen on enemmän henkisesti kehittynyt. Heidän mielestään saadakseen aikaan enemmän henkistä kehittymistä, täytyy saada lisää tietoa New Ageen liittyvistä asioista ja ideoista.

Joku jolla on tämä häiriö kieltäytyy muuttamasta käytöstään tai kieltäytyy sisäisestä työskentelystä koska on vakuuttunut siitä, että kun uskot asiaan X, Y ja Z niin se riittää henkiseen kasvamiseen. Kun käyt keskustelua tälläisen ihmisen kanssa, voit huomata että mikään ihmisessä ei ole muuttunut, vain uskomukset joita hän kantaa omassa päässään. Uskonnollisten fundamentalistien kanssa on kyseessä sama asia, he ajattelevat että "herääminen" tarkoittaa että omaksut uuden uskomusjärjestelmän ja vain katsot asioita uudella tavalla. He ajattelevat että kun heillä on oikeanlaiset uskomukset, he tuntevat olevansa henkisesti muita korkeammalla. Aivan kuten uskonnolliset ihmiset uskovat että heidän uskomuksensa on se mikä heidät pelastaa, niin dogmaattiset spiritualistit ajattelevat että heidän uskomuksensa saavat heidät lähemmäksi valaistumista. Samalla tavalla kuin uskonnolliset ihmiset kritisoivat ja syrjivät ihmisiä jotka ovat muista uskonnoista, dogmaattiset spiritualistit kritisoivat ihmisiä jotka "edelleen nukkuvat." Heidän mielessään "nukuksissa" oleminen tarkoittaa sitä ettei usko asioihin kuten astrologia, chackrat, kanavointi sekä muihin vastaaviin New Ageen liittyviin konsepteihin.

Uskomukset saattavat täydentää yksilön henkistä matkaa, mutta henkisyys on todellisuudessa avautumista mielellesi ja sydämellesi ja vuorovaikuttamista ajatuksiesi ja tunteidesi kanssa uudella tavalla. Se on uudenlaisen suhteen rakentamista itsesi kanssa, ei sitä että täytät pääsi tietyillä väitteillä tai sitä että keskität huomiosi tiettyihin ajatus-sarjoihin. Koska ihmiset ovat tottuneet käyttämään mieliään ja ajatuksiaan suuremman ymmärryksen saamiseen, he usein tuovat saman käsityksen ja tavan mukaan henkisen polun tutkintaan ja ajattelevat että se on ainoa asia jota tarvitaan.

Esimerkki: Joku saattaa kyllästyä hengellisyyteen tai kieltäytyä tekemästä asioita kuten meditaatio, koska hän tuntee että on jo ymmärtänyt kaiken asiasta. Kun olet vuorovaikutuksessa jonkun kanssa joka omaa tämän sairauden, saatat huomata että mikään muu heissä ei ole muuttunut kuin uskomukset joita he kantavat päässään. Vaikka he väittävät uskovansa yhtenäisyyteen, he eivät käyttäydy niin että he olisivat yhtä minkään kanssa. He eivät näe tässä kuitenkaan mitään ongelmaa ja kieltäytyvät muuttumasta, koska he käsittävät asian niin että heidän uskomuksensa on se asia joka tekee heistä enemmän kehittyneitä.

Oireet pitävät sisällään: Väittelyä, passiivis-agressiivisuutta, itsepäisyyttä, dogmaattisuutta, haluttomuutta muuttua, puolustautumista, pullistuneen egon ja paremmuuden tunteen.

Hoito: Voit parantua heittämällä kaikki uskomukset romukoppaan ja harjoittamalla meditaatiota saadaksesi yhteyden siihen osaan itsessäsi joka ei tarvitse uskomuksia tunteakseen henkisen yhteyden. Anna henkisen kokemuksen toimia katalyyttinä. Mitä enemmän harjoittaa meditaatiota ja viettää aikaa luonnossa, sitä enemmän ymmärtää että henkisyydessä on kyse suhteesta itseensä, eikä siitä mitä uskomuksia omaa. Kun ymmärtää että uskomukset ovat kulttuurien, paikkojen, aikojen ja tiedon tuotteita joille ihminen on altistunut, pystyy ymmärtämään että spirituaalinen tietoisuus ei liity siihen mitä uskomuksiin liittyviä ajatuksia omaa päässään. Kyse on persoonallisesta syvyydestä ja sisäisestä kehityksestä.

On myös paljon muitakin henkisesti tarttuvia sairauksia, mutta ylläolevat kolme näyttävät olevan hyvin yleisiä tietoisissa yhteisöissä. Tämän artikkelin tarkoitus on rohkaista lukijaa katsomaan itseensä ja tarkistamaan onko jonkin mainitun henkisen taudin kantaja, jotta voisimme yhdessä siirtyä korkeampaan tietoisuuteen ja eheyteen. Ehkäpä jo se että on haluton rehellisesti katsomaan itseään on yksi oire itsessään joka liittyy yllämainittuihin. Kiitos artikkelin lukemisesta ja älä unohda tutkia itseäsi! 


We have all heard of sexually transmitted diseases that can be passed from one person to another, but we don’t often hear of spiritually transmitted diseases.  Similar to other diseases, spiritually transmitted diseases can either arise within you organically or can be passed on to you by someone who already carries the disease.
These diseases infiltrate the mind where they take root in our psychology.  Then, they start to rule over our thoughts and govern our energy field.  They can completely overtake us to the point where we don’t even realize we have them anymore.  Unfortunately, these diseases are not as easy to cure as physical ones.  There is no magic pill or chemical solution, and to be cured from these diseases may require years of reflection, stillness, and self-honesty.
Note: I am not calling these STDs to be clever or witty.  These are literal spiritual disorders that many people have suffered from, and still do.  When untreated, these disorders can lead to unhappiness, broken relationships, confusion, and delusion.  In the same way that we shouldn’t condemn and make fun of people with physical disorders, we need to exercise understanding and help guide them into clarity.  Here are 3 common spiritually transmitted diseases you need to get tested for:
- See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-common-spiritually-transmitted-diseases-stds-you-need-to-get-tested-for/#sthash.pA3n0W
We have all heard of sexually transmitted diseases that can be passed from one person to another, but we don’t often hear of spiritually transmitted diseases.  Similar to other diseases, spiritually transmitted diseases can either arise within you organically or can be passed on to you by someone who already carries the disease.
These diseases infiltrate the mind where they take root in our psychology.  Then, they start to rule over our thoughts and govern our energy field.  They can completely overtake us to the point where we don’t even realize we have them anymore.  Unfortunately, these diseases are not as easy to cure as physical ones.  There is no magic pill or chemical solution, and to be cured from these diseases may require years of reflection, stillness, and self-honesty.
Note: I am not calling these STDs to be clever or witty.  These are literal spiritual disorders that many people have suffered from, and still do.  When untreated, these disorders can lead to unhappiness, broken relationships, confusion, and delusion.  In the same way that we shouldn’t condemn and make fun of people with physical disorders, we need to exercise understanding and help guide them into clarity.  Here are 3 common spiritually transmitted diseases you need to get tested for:
- See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-common-spiritually-transmitted-diseases-stds-you-need-to-get-tested-for/#sthash.pA3n0WRl.dpuf
By Steven Bancarz| We have all heard of sexually transmitted diseases that can be passed from one person to another, but we don’t often hear of spiritually transmitted diseases.  Similar to other diseases, spiritually transmitted diseases can either arise within you organically or can be passed on to you by someone who already carries the disease.
These diseases infiltrate the mind where they take root in our psychology.  Then, they start to rule over our thoughts and govern our energy field.  They can completely overtake us to the point where we don’t even realize we have them anymore.  Unfortunately, these diseases are not as easy to cure as physical ones.  There is no magic pill or chemical solution, and to be cured from these diseases may require years of reflection, stillness, and self-honesty.
Note: I am not calling these STDs to be clever or witty.  These are literal spiritual disorders that many people have suffered from, and still do.  When untreated, these disorders can lead to unhappiness, broken relationships, confusion, and delusion.  In the same way that we shouldn’t condemn and make fun of people with physical disorders, we need to exercise understanding and help guide them into clarity.  Here are 3 common spiritually transmitted diseases you need to get tested for:

1) Fluffy-Bunny Syndrome

- See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-common-spiritually-transmitted-diseases-stds-you-need-to-get-tested-for/#sthash.pA3n0WRl.dpuf
By Steven Bancarz| We have all heard of sexually transmitted diseases that can be passed from one person to another, but we don’t often hear of spiritually transmitted diseases.  Similar to other diseases, spiritually transmitted diseases can either arise within you organically or can be passed on to you by someone who already carries the disease.
These diseases infiltrate the mind where they take root in our psychology.  Then, they start to rule over our thoughts and govern our energy field.  They can completely overtake us to the point where we don’t even realize we have them anymore.  Unfortunately, these diseases are not as easy to cure as physical ones.  There is no magic pill or chemical solution, and to be cured from these diseases may require years of reflection, stillness, and self-honesty.
Note: I am not calling these STDs to be clever or witty.  These are literal spiritual disorders that many people have suffered from, and still do.  When untreated, these disorders can lead to unhappiness, broken relationships, confusion, and delusion.  In the same way that we shouldn’t condemn and make fun of people with physical disorders, we need to exercise understanding and help guide them into clarity.  Here are 3 common spiritually transmitted diseases you need to get tested for:

1) Fluffy-Bunny Syndrome

- See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-common-spiritually-transmitted-diseases-stds-you-need-to-get-tested-for/#sthash.pA3n0WRl.dpuf
By Steven Bancarz| We have all heard of sexually transmitted diseases that can be passed from one person to another, but we don’t often hear of spiritually transmitted diseases.  Similar to other diseases, spiritually transmitted diseases can either arise within you organically or can be passed on to you by someone who already carries the disease.
These diseases infiltrate the mind where they take root in our psychology.  Then, they start to rule over our thoughts and govern our energy field.  They can completely overtake us to the point where we don’t even realize we have them anymore.  Unfortunately, these diseases are not as easy to cure as physical ones.  There is no magic pill or chemical solution, and to be cured from these diseases may require years of reflection, stillness, and self-honesty.
Note: I am not calling these STDs to be clever or witty.  These are literal spiritual disorders that many people have suffered from, and still do.  When untreated, these disorders can lead to unhappiness, broken relationships, confusion, and delusion.  In the same way that we shouldn’t condemn and make fun of people with physical disorders, we need to exercise understanding and help guide them into clarity.  Here are 3 common spiritually transmitted diseases you need to get tested for:

1) Fluffy-Bunny Syndrome

- See more at: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-common-spiritually-transmitted-diseases-stds-you-need-to-get-tested-for/#sthash.pA3n0WRl.dpuf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti